Cutyome Motina Dukra Maudymosi Kostiumėlį, Drabužiai Šeimai Atrodo Atitikimo Vieną Vienetų, Maudymosi Kostiumėliai, Drabužiai Mamytė Ir Man Vaikai Paplūdimio Maudymosi Kostiumas

€8.36

-18%

€10.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: drabužiai šeimai, motina dukra keltą, mamytė ir man, Pigūs drabužiai šeimai, Aukštos Kokybės motina dukra keltą, Kinija mamytė ir man Tiekėjų.

pradėti

pabaiga

Cutyome Motina Dukra Maudymosi Kostiumėlį, Drabužiai Šeimai Atrodo Atitikimo Vieną Vienetų, Maudymosi Kostiumėliai, Drabužiai Mamytė Ir Man Vaikai Paplūdimio Maudymosi Kostiumas

Poliesteris Minkštas ir saugus vientisas maudymosi kostiumėlis Dizaino 1pc rankovių maudymosi kostiumėlį(ne apima bet kokias kitas prekes paveikslėlyje) Pastaba:dydis maudymosi kostiumėlį, yra mažesnis nei įprasta.Prašome patikrinti dydžio diagramos, kaip toliau arba pasirinkti santykinai didesnį dydį, prieš užsakymą.

Tikrasis audinio spalva gali šiek tiek iš internetinių spalvos dėl variantus ekrano spalvų nustatymo, siekiant padėti jums sklypo sklandžiai, prašome leiskite mums žinoti, jūsų vardas, pavardė, išsamus adresas, pašto kodą, telefono numerį, jei jums vietą, bet, kad iš mūsų parduotuvės. Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamo dydžio, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės jums padėti. Jei negalite kelio sklypo, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir leidžia jums žinoti, atnaujintos sekimo informacijos netrukus.

Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Sezonas 2017 M. Vasarą, Rudenį, Pavasarį
Prekės Pavadinimas cutyome
Modelio Tipas Spausdinti
drop laivyba 2017 šeimos atitikimo drabužius
Elemento Tipas Rinkiniai
Medžiaga Poliesteris
mama ir dukra Vaikai, Merginos, Moterys
Dydis Mother S, Mother M, Mother L, Mother XL, Kids 24M, Kids 3T, Kids 4T, Kids 5T, Kids 6T, Kids 7T, Kids 8T, Kids 9T
Stilius "Europos ir Amerikos Stiliaus
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 4cm x 4cm x 4cm (1.57in x 1.57in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai