Mediniai kithchen žaislai, Aksesuarai Vaikų, Miegamojo, Vonios kambario, Virtuvės, Vaikų Lėlių Namas Aksesuarų Vaikams Žaisti Karšto dovanos

€9.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaislai, aksesuarai, lėlės namas priedai, namas priedai, Pigus žaislai, aksesuarai, Aukštos Kokybės lėlės namas priedai, Kinija namas aksesuarų Tiekėjų.

Šis lėlių namelio baldai, mediniai virtuvės komplektas žaislas yra spalvingas, gerai padarė tvirtas baldai, apima virtuvės kriauklė, šaldytuvas, viryklė viršų asortimentą gaubtą, indaplovės ir bufetas huch. Šis medinis virtuvės komplektas žaislas yra puikus, kaip be lėlių ar žaisti savo.

Aprašymas virtuvės rinkinys žaislo:

Spalvingas, tvirtas, gerai lėlių namelio baldai, virtuvės rinkinys žaislas

Apima virtuvės kriauklė, šaldytuvas, viryklė viršų asortimentą gaubtą, indaplovės ir bufetas huch

Atrodo gerai, bet lėlių namelis, didelis, kaip be lėlių ar žaisti savo ownComes su nešiojimo dėžę lengva laikyti

Tinka vaikams nuo 3 metų ir daugiau

Medžiaga: Mediena

pakavimo sixe: 20*12,5 cm

Komplektą Sudaro:

1 nustatykite, Medinės Lėlės Baldai

Jūsų Pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Prekės Pavadinimas kiemas
Pakuotės dydis 200*125mm
Forma 1 set
Medžiaga Mediena
Tipas Priedai
BJD/SD Požymis Baldai
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Atkreipti dėmesį ne lėlės
Lytis Unisex
Modelio Numeris lėlės namas
Įspėjimas NO
Mfg Serijos Numeris Gyvenimo būdas
Matmenys 200*125mm
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai