F00872-100 Lipo Akumuliatoriaus Įtampos Testeris Volt Skaitiklis Rodiklis Tikrintuvas Dual Garsiakalbis 1S-8S Žemos Įtampos Buzzer Alarm 2in1 2S 3S 4S8S

€89.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: signalo įtampa, alarm buzzer, signalizacijos garsiakalbis, Pigūs signalo įtampa, Aukštos Kokybės alarm buzzer, Kinija signalizacijos garsiakalbis Tiekėjų.

Svarbus Informaiton Klientams:

Prašome atkreipti dėmesį, kad nuo Vasario.1 iki Vas. 21 yra Kinų Pavasario Šventė , dauguma gamyklų ir l ogistics įmonės uždaromos, užsakymai bus nedelsiant išsiųstos, kad, jei turite kokių nors prašymą, pristatymo laikas, susisiekite su manimi, prieš užsakant, ačiū iš anksto.

(Mano atostogų prasideda nuo Vas.10 Vas.21 , paslauga bus atsakyti į pranešimus, tačiau per tą laiką, todėl nesijaudinkite.)

Prašome imtis "Nedelsiant Problema Logistikos" į prieš perkant. Ir Klientus reikia gauti planas "Laukia Rengti",Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba, kad teiginys, be kontakto.

Pardavimo Sezono metu,Sklypą Atsilikimą Problema kiekvienam Post Office, Specialiai Daugelyje Vakarų Europos Šalių,Sklypai " Pristatymas Paslauga bus Atidėtas,yra Daugiausia Įtakos Europos Šalys, Rusija, Brazilija ir t.t.

Kapt.lt Patvirtinta Vežimo--Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus(Pardavimo Sezono metu,Mes garantuojame 60 dienų pristatymas į pagrindinės šalys ; 80 dienų į Braziliją!) PS: produktas, kaina ir siuntimo mokesčių nėra jokio mokesčio, mokesčių, mokėti mokesčius yra e labai piliečio pareiga, ir tai pirkėjo atsakomybė, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai.

100VNT Lipo Akumuliatoriaus Įtampos Testeris Volt Skaitiklis Rodiklis Tikrintuvas Dual Garsiakalbis 1S-8S Žemos Įtampos Buzzer Alarm 2in1 2S 3S 4S 8S

Produkto Aprašymas :

Pavadinimas: Mišinys, Žemos Įtampos Buzzer Alarm

Dėl : 1S-8S Lipo/Li-ion/LiMn/Life

Kiekis: 100vnt

Nustatymo metodas: tiesioginis šoninį mygtuką, pasirinkite signalo Įtampa yra gerai, jei, pavyzdžiui, norite mažesnės nei 3,7 V " bus signalas, tik reikia nustatyti, 3.7 V yra gerai.

Specifikacija:

Įtampos nustatymo tikslumas:±0.01 V

Vieneto įtampos ekranas diapazonas:0.5-4.5 V

Iš viso Įtampos ekranas Diapazonas:0.5-36V

1S test mode įtampos diapazonas:3.7-30 V

Žemos įtampos Buzzer alarm mode 2-8S

Žadintuvo nustatymas vertės diapazonas:OFF-2.7 V-3.8 V

Kai įtampa yra žemiau nustatytos reikšmės,ji bus sirena su raudonos spalvos

LED šviesos,iš anksto nustatytos vertės 3.3 V,Tiesioginis raktas, kuris gali pakeisti

įtampos parametrus ir išsaugoti

100%Brand New

Suderinama Drone Prekės GoPro
Jutiklio Dydis Nėra
Kamera Integracijos Kamera Nėra Įtrauktos
Prekės Pavadinimas jmt
Aerofotografija Taip
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai