400W Rūko Mašina RC Etapo Poveikį, Dūmų Mašinos, Nuotolinio Valdymo Dūmų Mašina Fogger Scenos Apšvietimas Rūko Įranga, DHL Nemokama Laivas

€66.17

-10%

€73.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: etapas poveikis, dūmų mašina nuotolinio, rūko mašina, Pigiai etapas poveikis, Aukštos Kokybės dūmų mašina nuotolinio, Kinijoje rūko mašina Tiekėjai.

400W Rūko Mašina RC Etapo Poveikį, Dūmų Mašinos, Nuotolinio Valdymo Dūmų Mašina Fogger Scenos Apšvietimas Rūko Įranga, Aukštos Kokybės

Mokėjimo Informacija

1 . Nuotraukos yra tik kaip nuoroda, nes foto priežasties. Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.

2. Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan. ne Kapt.lt\\ \ 's pranešimą, kai jūs mokate mums. Tuo pat metu palikti savo el. pašto adresą, kad mums, skubiai kreipkitės.

3. Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Laivybos Ir Krovinių:

Krovinių: Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje , siunčia Kinija Po oro paštu.

Pristatymo laikas apie 15-27 darbo dienų. Kai kuriose šalyje gali vėluoti 2-3 savaites.

Mes laivas prekes per 2 darbo dienas po gauti išvalytas mokėjimą.

Susisiekite su mumis

Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas. Tačiau, kaip Atšiaurus oras, Švarus, Papročiai, Šventės ir kt priežasties, kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti. Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, mes dirbs greitai suraskite elementą ir padėti ją išspręsti.

Dėmesio:

Jei norite, kad prekės, skubiai, galime siųsti jį EMS arba UPS,DHL ir kt. Bet plius kai kurių krovinių .Ar susisiekti su mumis pirmą, jei norite pakeisti EMS,UPS,DHL ir kt kurjeris.

Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Proga Home Entertainment
Stilius Mini
Modelio Numeris Aukštos kokybės
Pakuotės Svoris 4.0kg (8.82lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai