Geriausios Kokybės Rožinės Spalvos Blizgantys Saldainiai Vinilo Kinas Roll Burbulas Nemokama Automobilių Vyniojimas

€172.68

-9%

€191.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyniojamojo popieriaus nemokamas pristatymas, plėvelės gabalas, filmas roll fotoaparatas, Pigūs vyniojamojo popieriaus nemokamas pristatymas, Aukštos Kokybės plėvelės gabalas, Kinijos kino roll kamera Tiekėjų.

Prašome atkreipti dėmesį, kad visą aprašymas prieš perkant.

Produkto Pavadinimas: RAUSVOS spalvos, Blizgus Saldainiai Vinilo Įvyniojimas

Prekės Pavadinimas Blizgus Saldainiai Vinilo Spalva Rožinė Dydis 1.52 m x 18m (5ft x 58ft) Plėvelės Storis 0,15 mm Medžiaga, Lankstūs PVC Klijai Aukštos Kokybės Nuimamas Klijai Oro Kanalus, Taip Gyvenime Lauko 3-5 metus, Patalpų 6-8 metų

1, Aukštos Kokybės Produktas;

2, Patvari ir paprasta dirbti;

3, Oro Burbulas Nemokamai (Oro Išleidimo Kanalus);

4, Aukštos Kokybės Nuimamas Klijai(Gali būti pakartotinai poziciją diegimo metu);

5, Lankstus (Tampus) su šilumos gun Arba, plaukų džiovintuvas, Gali būti naudojama ant bet kokio interjero ar eksterjero lygaus paviršiaus.

Paraiška Vieta: Kapoto, Stogo Bagažinė, Spoilerių, Durys, Veidrodžiai, Prietaisų skydelis, Rankenos, Motociklų, Valčių, nešiojamas, mobilusis telefonas, baldai ir kt.

Mes pakuoti savo prekes, labai gerai. Įsitikinkite, kad jūs gaunate prekes geros būklės.

Mes priimame įvairių mokėjimo būdų, kaip Alipay(SĄLYGINIO), "Western Union" ir kt Mokėjimas bus išleistas TIK po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

Mes bus išsiųsti jūsų prekių per 1-5 DARBO DIENAS po patikrinimo mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jus informuosime iš anksto. Jūs gausite SEKIMO NUMERĮ, kai prekės yra siunčiamos. Laivybos laikas yra apie 5-7 DARBO DIENŲ FedEx ar DHL, Jei vežamos Kinija Paštu, Oro Paštu, laivybos laikas yra apie 10-60 DARBO DIENAS įvairių šalių.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau/trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus. Prekių kainos ir pristatymo kaina neįeina atokioje VIETOVĖJE MOKESTIS ir IMPORTO TAXS ar bet kokių kitų mokesčių. Mes pasiliekame teisę nuotolinio srityje mokestį, jei jūsų pristatymo adresas yra "FedEx" DHL ar atokioje vietovėje. Ir Pirkėjas yra atsakingas už mokesčio(jei toks yra). Paprastai, mes rašome mažesnės vertės ir ženklų produktų kaip "DOVANA" ar "PAVYZDYS", kad padėtų jums išvengti ar sumažinti mokesčių. Jei jums reikia visiškai vertę, važtaraštį ar sąskaita faktūra, prašome leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka.

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. Prašome pateikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ, jei jums patinka prekių ir mūsų paslaugos. Mes esame labai dėkingi jai. Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš atostogas neigiamų atsiliepimų. Mes stengiamės išspręsti problemą, ir duoti jums tinkamą sprendimą. Nesivaržykite siųsti savo klausimus, pasiteirauti apie produkto mums. Mes pasistengsime atsakyti jums per VIENĄ darbo dieną. Mes esame čia, laukia jūsų laišką.

1

spalva Rožinė
Medžiagos Tipas PVC
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės pavadinimas Blizgus Saldainiai Vinilo Kinas
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Aukštis 155cm
Modelio Pavadinimas USGC
Elemento Ilgio 18m
kategorijos PVC
Prekės Pavadinimas aomior
Elemento Plotis 1.52m
dizainas Spalvos Keitimas
Funkcija Oro Burbulas Nemokamai
Pakuotė Ateina Supakuoti
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Prekės Skersmuo 15cm
Modelis Kita
Pakuotės Dydis 155cm x 15cm x 15cm (61.02in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 14.0kg (30.86lb.)

Panašūs produktai