SewCrane Pavasario Paukščių Gėlės Drugelis Namų Restoranas, Japonų Durų Užuolaidos Noren Duris Apklotai Kambario Dozatoriumi

€16.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daliklis, daliklis užuolaidų, kambario skiriamąją durų, Pigūs dozatoriumi, Aukštos Kokybės daliklis užuolaidų, Kinija kambario skiriamąją durų Tiekėjų.

PRODUKTO APRAŠYMAS

Japonų stiliaus užuolaidos ir durų užuolaidos turėjo patrauklių dizaino modeliai su puikus & kūrybos darbų spausdinimas ant audinio. Serverio tikslas office,restoranas,valgomasis srityje,virtuvės,toliet,vonios kambarys, Feng Shui, Namų Decroation, taip pat ir Durų Uždarymas.

dizainas. Lengva įdiegti, antraštė leidžia jums pakabinti užuolaidas tiesiai ant užuolaidų lazdele ar pakabinti push pin, Lazdele matyti iš paveikslėlio nėra įtraukta, parduodamas atskirai; Dydis rasti: 85cm x 90cm (Vid.33.4 colių 35.4 colių) , 85cm x 120cm (Vid.33.4 colių 47.2 colio) ; Medžiagų: Lino Mišinys; Produkto Svoris: 400g - 520g; Modelis: Spausdinti tik ant priekinės pusės durų užuolaidos; Spalva: Parodyti, kaip Nuotraukoje, Kad spalvos gali šiek tiek skirtis dėl apšvietimo & ekrano nustatymas; Kiekis Pakuotėje: 1 vnt ; Priežiūros Instrukcija: Dryclean;Susitraukimas 5%

PARDUOTUVĖ SU PASITIKĖJIMU pažadame, su prisiimti visą atsakomybę ant visų, kad nuo pradžios iki pabaigos, susisiekite su mumis bet kuriuo metu, jei jūs turite bet kurį klausimą, ar reikia pagalbos. Jei mes kada nors stokoja, mes jį teisę, nesvarbu kas! Žemos Kainos Garantija 100% Pinigų grąžinimo Garantija, Grįžti bet kokia būklė, dėl bet kokios priežasties Puikus Klientų Aptarnavimas IŠSIUNTIMO METU Mes jums išsiųsti jūsų užsakymą per 3 darbo dienas po to, kai gausime patvirtinimą, kad jūsų mokėjimą. VEŽĖJAS & PRISTATYMO LAIKĄ Pristatymas į šalis JAV/JK/CA/DE/FR/AU/SGP/JP paprastai užima 8-15working dienų po išsiuntimo ir pristatymo į kitas šalis, tai gali trukti 20-45working dienas po išsiuntimo. ATSILIEPIMŲ Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbi mūsų verslo ir tobulinimo, susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ir problemų nuo prekės gautos, mes atsakomybė laikytis iki problemą išspręsti. GRĮŽTI & KEISTIS Mes siūlome 30 dienų pinigų grąžinimo garantija, grąžinimas ir keitimas bet kokios būklės ir bet kokios priežasties.

Dydis 85cm x 90cm, 85cm x 120cm
Prekės Pavadinimas SIŪTI KRANAS
Fiksuotas Tipas Hook & Loop Užtrauktuku
Modelio Numeris PK-DC-050
Naudoti durys
Tipas Durys & Lango Ekranai
Ekrano Tinklinės Medžiagos Linas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)

Panašūs produktai