Karšto Pardavimas 14.5X9.8cm USB Black Magic Bazės Stiklo Plazmos Kamuolys Srityje Žaibo Šalies Lempos Šviesa, Su USB Laidu #D8822#

€5.98

-35%

€9.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plazmos kamuolys, stiklo plazmos kamuolys, plazmos kamuolys srityje, Pigūs plazmos kamuolys, Aukštos Kokybės stiklo plazmos kamuolys, Kinija plazmos kamuolys srityje Tiekėjų.

Aprašymas:

Medžiaga: Plastiko Spalva: Kaip nuotraukoje matyti bazės gamina aukšto dažnio elektromagnetinės bangos, kurios sukelia dujos virsta plazma. Jei jūs liesti kamuolį, žaibas varžtai bus sujungti į stiprios šviesos ir tolesnio judėjimo pirštą. Triperis rankas į jį ir žiūrėti modelio garso užfiksuotas ryškus pulsations. Puiki dekoracija namus, vakarėlius, kavinės, barai, restoranai, parodose ir pan. Powered by KOMPIUTERIO USB prievado. Puiki dovana jūsų draugams Dydis:14.5X9.8cm/5.71"x3.86" Kiekis:1Pc Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Dėmesio! Šio produkto sudėtyje yra stiklo, kuris gali sukelti žalą, jei neveikia. Rekomenduojama tikrinti plazmos kamuolys atidžiai prieš kiekvieną naudojimą. Jei prekių ženklas yra defektų, ar gedimų, nustoti naudoti ir disponuoti iš karto.

Pakuotė:

1 x USB Plazmos šviesos Kamuolys 1 x USB Kabelis

Yra Baterijų Reikia No
Naudojimas atostogų
Yra Baterijomis No
Modelio Numeris D8822
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Įtampa 220V
Prekės Pavadinimas BOGOU
Šviesos Šaltinis Liuminescencinių
Baterijos Tipas Ličio Jonų
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis DC
Stilius Naujovė
sertifikavimo BMK
Garantija xxx
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.27kg (0.60lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 26cm x 13cm (11.81in x 10.24in x 5.12in)

Panašūs produktai