Nemokamas Pristatymas 1000 x 1ml Mini Gintaro Kvepalai Stiklo Buteliukas Mažas Imties Parfum Buteliukai Testeris Tyrimo Butelis su Juoda Balta Kamščiai

€89.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kvepalai stiklo, testeris butelis, mažas kvepalų mėginys buteliai, Pigūs kvepalai stiklo, Aukštos Kokybės testeris butelis, Kinija mažas kvepalų mėginys buteliai Tiekėjų.

1, Punktas: kvepalai mėginio buteliuką, kvepalų buteliukas, stiklo buteliukas, stiklo buteliukas 2 ml, bandymo buteliukas 2 ml

2, Medžiagos: stiklo butelis + juodo plastiko stoppe

3, Dydis: Skersmuo 9mm x Aukštis 35mm

4, Talpa: 1ml. Mes taip pat turėti 1,5 ml, 2 ml ir 3 ml .

5, Juodos arba baltos spalvos kamščiai yra prieinami

6, Jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 5000 vnt. Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau nuolaidas Pranešimų Centro.

Apie mus: Happy house parduotuvė specializuojasi gamybos ir eksporto įvairių stiklinių ir plastikinių butelių. Mūsų stiklo buteliai yra plačiai naudojamas medicinos sričių, kosmetika, dekoratyvinė ir saugojimas. Mes į eksportą orientuotos įmonės. 70% mūsų produktų yra eksportuojami. Mokėjimo priimame ALIPAY", "Paypal" ir " Western Union čia. Beveik visi didieji kreditai gali būti priimtas Kapt.lt. Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome leiskite mums žinoti, siunčiant pranešimus Nuolaida galioja su sąlyga, jei jūsų užsakymas daug daiktų. Jei galite tiesiog užsisakyti keletą partijų, prašome užsisakyti tiesiogiai. Atsiliepimų Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų remia. Jei esate patenkinti elementus gavote, prašome pateikti mums 5-Žvaigždės, thanks a lot! Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei esate nepatenkinti su daiktais, mes dirbs togather, kol problema bus išspręsta. Kaip susisiekti su mumis? Pagal pranešimų centras trademanger Kokybė ir Kiekis, Garantija, Jei pastebėsite kokių nors problemų dėl kokybės ar quanitty, prašome leiskite mums žinoti, mes iš naujo siųsti, arba grąžinti pinigus.Žinoma,prieš tai, ko jums reikia įrodyti.

Prašymas Bandymo Buteliukai
Spalvos kamštis Juoda,Balta
Talpa 1 ml,1 cc
Dydis Diameter
Spalva butelis Gintaro
Modelio Numeris HP-GPT0810
Bžūp plastikinis kamštis
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
spalva Juodas Kamštis, Baltos Spalvos Kamštis
Medžiaga Stiklas
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 25cm (13.78in x 9.84in x 9.84in)

Panašūs produktai