8 Rinkinių Juodojo Aukso Indai, Desertas Plokštės, Puodeliai, Servetėlės Šiaudų Aukso Gimtadienio Jubiliejų Pensijų Naujųjų Metų Išvakarėse Vestuvių

€18.61

-14%

€21.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių vestuvių, vestuvių aukso, vestuvių juoda, Pigūs vestuvių, Aukštos Kokybės vestuvių aukso, Kinijos vestuvių juoda Tiekėjų.

8 Rinkinių Juodojo Aukso Indai, Desertas Plokštės, Puodeliai, Servetėlės Šiaudų Aukso Gimtadienio Jubiliejų Pensijų Naujųjų Metų Išvakarėse Vestuvių

Ši žavinga koordinavimo rinkinys yra puikus tiek daug šalių ir dušo kabina!!! Į šį sąrašą įeina: 1: Lėkštės, Puodeliai,Servetėlės, Geriamojo Šiaudų 8pcs 9" (23cm) Šešiakampis Black& Aukso folija, Popieriaus Plokštės 8pcs 8" (20cm) Šešiakampis Black & Aukso folija, Popieriaus Plokštės

8pcs 280ml Popieriniai Puodeliai 8pcs Juoda Scollap Popierinių Servetėlių -25 x 25cm 8pcs Black & Aukso Folija, Popieriaus Šiaudų -6mm x 19,7 cm, Viso 40 Vienetų / daug, Jei jūs norite sužinoti daugiau informacijos apie šalies reikmenys, Prašome spausti svetainė:

1) Laivybos yra absoliučiai visame pasaulyje

2) Jei jūsų užsakymas yra virš 2kg, mes suteiksime nemokamą express pristatymas visame pasaulyje, EMS, DHL, UPS ir "Fedex". Tai užtruks apie 3-5 dienų atvykti į savo vietą.

3) jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei 2kg, Kinija Kelia Oro Paštu, Singapre Paštu, HK post, Europos Oro Sklypas, Epecket bus naudojamas. tai užtruks apie 7-15 darbo dienų atvykti į savo vietą.

4) Mes turime susitarimą su kai internatiional Express Cooporation, produktai bus išsiųsti per 24 valandas nuo gavome jūsų mokėjimą.

5)Pastaba: prašome suteikti mums išsamią ir teisingą adresą, kuris gali būti pasiektas tarptautinis express dalivery. nuostolių rizika būtų perduotas jums, jei ji yra caoused pagal mistaks dėl pristatymo adresą, kurį jūs atlikote ne užpildyti siuntimo informacija.

1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas. Todėl, jei jūs turite bet kurį klausimą. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Ify turite kokių nors problemų, gavusi jūsų prekes. Nedvejodami susisiekti su mumis bet, kurio metu. Tai mūsų malonu daryti tau geriausia

3. Prašome palikti gerą komentarą ir 5 žvaigždučių atsiliepimus fro mūsų parduotuvėje, jei jūs patenkinti jūsų užsakymą. Pleaes nepalieka mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą atsitiktinai! Ačiū!!

Proga
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Indai Rinkiniai
Modelis Dryžuotas
Modelio Numeris Folija Aukso Black Stalo
Medžiaga Karvės odos popieriaus
Įrenginio Tipas daug (40 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai