Helovinas Jack-o-lantern T-Shirt įvairių Moliūgų Modelio Drabužius ilgomis Rankovėmis Tees All Hallows' Vakare Drabužiai

€8.01

-32%

€11.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgomis rankovėmis tee, ilgai tee, marškinėliai ilgomis rankovėmis, Pigūs ilgomis rankovėmis tee, Aukštos Kokybės ilgai pykti, Kinija marškinėliai ilgomis rankovėmis Tiekėjų.

Spustelėkite, jei norite Peržiūrėti Daugiau Mados Drabužiai.

1 LAIVYBOS Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo jūsų mokėjimas patvirtino, per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, EMS, ePacket, AE_Standard. Numatytasis laivybos būdas yra Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,kuris paprastai trunka apie 10-50 darbo dienas.Tai priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. Jūs galite sekti jį į svetainę užsakymo detales .Paprastai tai trunka 2-3 savaites, ir JAV, ir Europoje,ir 15-30 dienų į Rusiją, ir 30-90 dienų į Braziliją. 2 SUSISIEKTI su Bet problema, prieš užsakant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Bet pirmiausia,skirkite keletą minučių perskaityti visą informaciją pateikta čia.Jei ne, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu prekybos vadybininkas arba el. paštu, mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas. 3 PO PARDAVIMO PASLAUGOS, Kai jūs gavote šį itmes jums užsisakyti,per 24 valandas,prašome ją atidžiai patikrinti.Jei jūs ne gauti ji per laivybos laikas ar kitų klausimų,susisiekite su mumis, be abejo. 4 ATSILIEPIMAI, Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Rezultatas DSR yra labai svarbu mums. Jei jus tenkina mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti savo teigiamą atsiliepimą. Ačiū!

Lytis Vyrai
Viršūnės Tipas Tees
Prekės Pavadinimas LUCKYFRIDAYF
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Topai
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Žmonės Jauni
Dydis XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Audinio Tipas Broadcloth
Modelio Tipas Spausdinti
Su gobtuvu No
Pardavimo Pakuotė No
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 25cm (9.84in x 7.87in x 9.84in)

Panašūs produktai