Prabangos Prekės OCHSTIN Vyrų Sporto Laikrodžiai vyriški Kariuomenės Karinių Žiūrėti Žmogus Kvarcinis Laikrodis Relogio Masculino Montre Homme

€17.18

-47%

€33.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: homme montre, hommes sporto montre, homme sport, Pigūs homme montre, Aukštos Kokybės hommes sporto montre, Kinija homme sport Tiekėjų.

Apie Mokėjimas 1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom importo muito mokestis, imamas pagal pirkėjų šalyse. 2. Kaip užbaigti mokėjimo: Grąžinimo Politika Mes garantuojame jūsų Nulinės Rizikos Pirkimo Patirtį čia.

Mes siūlome Nemokamai Pakeisti arba Visa Grąžinamoji išmoka, jei produktas turi kokybės problemų. Atsiliepimų apie Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti Neigiamų atsiliepimų,mes paslaugų jumis, kol jūs patenkinti.Suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes tikime, kad mūsų bendravimas padės išspręsti šią problemą už jus. Jūs žinote, bet neigiamas arba neutralus, arba ginčo skauda abiejų pusių, ir neleis, kad problema tikrai bus išspręsta. Jei esate įsitikinusi,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų,stengsimės suteikti jums puikus aptarnavimas čia. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų. Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas. Būkite kantrūs! Ačiū! Klientų Aptarnavimo, Nes jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Kapt.lt be ryšio, ačiū. Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingus santykius su jums įrodyti, jūs maža kaina, geriausias aptarnavimas ir greitas pristatymas. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! Linkime jums smagiai praleisti laiką ant pirkinių! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl!

Tipas Laikrodžiai vyrams prabangos prekės Armijos laikrodis
Vyriški Žiūrėti Sporto Laikrodžiai,relojes hombre marca famosa
Byloje Formos Round
laikrodžiai vyrams laikrodžiai vyrams
Elemento Tipas Laikrodžius
Lytis Vyrai
Byla Storis 10mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Prekės Pavadinimas OCHSTIN
Juostos Plotis 22mm
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Judėjimas Kvarcas
Funkcija Atsparus Vandeniui,Visiškai Kalendorius,Chronograph,Šviesos Rankas,Auto Data
Užsegimas Tipas Sagtis
Modelio Numeris GQ6110A
Grupė Medžiagos Tipas oda
Juostos Ilgis 23cm
Naudoti kategorija relogio feminino, Masculino, reloj mujer, Hombre, paprastas laikrodis
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Stilius Mada & Atsitiktinis
Ciferblato Skersmuo 43mm
Minios Reklama ir skatinimas, verslo dovanos, poilsio, housewarming
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 8cm x 9cm (4.72in x 3.15in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai