Wotefusi Sporto Motociklo Priekinio Rotoriaus Stabdžio Disko SUZUKI GSX1300 RK8/RK9 Haybusa 08-09 [MT68]

€126.11

-17%

€152.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stabdžių diskas, motociklo priekinis stabdžių diskas, priekinis stabdžių diskas, Pigūs stabdžių diskas, Aukštos Kokybės motociklo priekinis stabdžių diskas, Kinija priekiniai stabdžių diskas Tiekėjų.

Spalva: Kaip Paveikslėlyje

Kiekis:Priekiniai Diskiniai x 2

Storis: 5 mm

Skylių skaičius: 5

Tinka šių modelių:

Už GSX1300 RK8/RK9 Haybusa 08-09

Už GSX1300 BKK8 B-King 08-09

Medžiagų kokybė:aukštos kokybės nerūdijantis plienas

Medžiaga: Nerūdijantis plienas 420 (2Cr13) ir Aliuminio lydinio 6061, CNC nulukštentų ir anoduoto Juodos arba Aukso spalvos. Visi yra termiškai ir patvirtintas puikus rezultatus. su 7075 Aliuminio lydinio, centras, centru, lengvas. Forma diskas užtikrina gerą šilumos išsklaidymo pagal sunkiųjų stabdymo sesijų, mažina stabdžių išnyks, sumažinti tikėjimo, ir užtikrinti, rotoriaus ilgaamžiškumas. Su juostinėmis rotorius užtikrina vandens ir purvo yra suskirstytas greitai, kai stabdymo.

Taikoma motociklai:

100% naujas, fabrikas, supakuotas ir niekada nebuvo naudojamas. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.

Pakuotė:

1 pora Priekinis Stabdžių Diskas

Tarptautinės Pirkėjai Prašome atkreipti Dėmesį : - Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. - Prašom patikrinti su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Laivybos Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes paprastai siųsti elementus per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku,prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą. Grįžta Mes darome viską, kad tarnauti mūsų muitinės geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 14 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija padengti išlaidas, jei žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. Atsiliepimų Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą. Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi.

Elemento Tipas Stabdžių Diskus
Prekės Pavadinimas Wotefusi
Modelio Pavadinimas Už GSX1300
Medžiagos Tipas Aukštos kokybės nerūdijančio plieno
Specialios Funkcijos Priekiniai Rotor Stabdžių Diskas
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 32cm x 32cm x 6cm (12.60in x 12.60in x 2.36in)

Panašūs produktai