Talismanas hot dog talismanas kostiumas hotdog užsakymą fancy dress cosplay rinkiniai Animacinių filmų mascotte kostiumų karnavalas costume3

€223.68

-4%

€235.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas dangtis, kostiumas talismanas, kostiumas hub, Pigus kostiumas dangtis, Aukštos Kokybės kostiumas talismanas, Kinija kostiumas hub Tiekėjų.

BŪTI ST KOKYBĖ ,GERIAUSIA PASLAUGOS

**Sveiki atvykę į mūsų NĖRA.1 TALISMANAS didmeninės prekybos parduotuvė! Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė. Aukštos produktų kokybės, prieinamomis kainomis, puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas.

**Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

** * Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Penkių žvaigždučių teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutial arba neigiamų atsiliepimų, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

** * Jei turite kokių nors problemų, prašome siųsti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas.

Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę. Ir pabandykite susisiekti su mumis per Kapt.lt pranešimą jūsų problema. Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

gaminio dydis :

158cm-168cm (5.2 kojų - 5.5 pėdų) S

168cm-180cm (5.5 kojų - 5.9 pėdų) M

180cm-192cm (6 pėdos - 6.3 pėdų) L

192cm-200cm (6.3 kojų - 6.6 pėdos) XL

200cm-210cm (6.6 kojų - 6.9 pėdų) XXL

Produkto : nauja

Suaugusiųjų Dydis : VIENAS DYDIS TINKA LABIAUSIAI Suaugusieji 5'3"(160cm) 5'11"(180cm) aukščio ir pagal 200 svarų svorio. Jei jums reikia didesnio ar mažesnio dydžio, atsiųskite mums savo ūgį ir svorį. Mes už šiek tiek papildomo mokesčio už didesnį dydį.

Pridedami Priedai : Talismanas galvos, talismanas įstaiga, batų arba batų apima, pirštinės, (uodega) ir kt.

Medžiaga : Vadovas: EPE (ne kartono). Puikus Regėjimas, Lengvas, Kvėpuojantis & Skalbti Viduje

Išorinis Audinys : Trumpų plaukų aksomo

pamušalas Medžiaga : POLIESTERIS TAFTOS

užpildymo Medžiaga Talismanas Kostiumas korpusas : polipropileno medvilnės

Masė : Bendra masė kostiumas (apima galvos) yra tik 4-6 lbs paprastai

Pakuotė : Įdėti į storas dėžutė, dydis: 55*55*55CM 8O*60*50

Valymo Instrukcijos : Vietoje nuvalyti drėgna šluoste. Pilnas valymas po kostiumas buvo dėvėti keletą kartų, mes siūlome imtis kostiumas į drycleaners

1.Kailio Kostiumus plauti Rankomis arba naudoti didelio priekinio pakrovimo komercinės mašinos. Naudoti šaltu vandeniu ir švelniu plovikliu.

Pakabinti sausas; nenaudokite šilumos sausas!

2. Putų Kostiumai rankoms Plauti arba sausai valyti tik.

Pakabinti sausas, tik

3.Pagrindinė Naudoti apmušalai putų valiklį arba švelnia valymo priemone ir drėgna kempine.

Nemerkite arba įmerkite į vandenį

Charakteristika : 1.Pagrindinė medžiaga: pagrindinė medžiaga yra EPE; ji skiriasi nuo medžiagos, kartonas, kad dabar dauguma kostiumų galvos yra pagaminti su.

2.Šviesos: pagrindinė medžiaga yra EPE, todėl tai, kad galvos lengvesni nei kartonas, medžiagos, ir vartotojas gali jį dėvėti ilgai, o ne jaustis labai pavargę ,o ne pridėti peties slėgis

3.Pagrindinė medžiaga: Mes naudojame pažangias mašina gamyba EPE galva, jis yra stipresnis ir pakankamai sunku išvengti, kad pertrauka, kai jis atitinka strike netyčia ,Vartotojo vadovas gali būti saugoma labai gerai, bet kartonas galva buvo pagaminti kartono gabalus, jie paprastai buvo suklijuota blogas gluewater ,toks vadovas nėra labai tvirta, ir labai lengvai virsti fragmentas, Tuo pačiu metu, gluewater pakenkti Vartotojui, Jis leidžia Vartotojui galvos skausmas ar jaustis nelaimingas.

4.Gurkšnis ir vizija: Vartotojas gali kvėpavimas labai gerai, kai jis nešioja jį, yra skylė, į akis ir burnos ir kaklo srityje, Jie turi pakankamai ventiliacijos Vartotojo, Vartotojo, turėti gerą regėjimą iš galvos į akis ar burną.

5. Akių neto: yra plastikiniai net dėl kostiumo akis, Jie gali užkirsti kelią dulkių ar kitų į Vartotojo akis.

6. Atsparus vandeniui: EPE medžiaga gali būti atsparumas Vandeniui

7.Kostiumas medžiaga: Mes pasirinkti aukštos kokybės audinio, ir mūsų kostiumai. mes užpildyti polipropileno medvilnės Medžiaga viduryje išorinės ir vidinės audinio, Tai, kad kostiumas minkštas ir verisimilitude.

Individualų paslauga : galime pritaikyti asmens kostiumas jums, pagal nuotraukas galite teikti arba materialinę ar dydžio jums reikia.

Pristatymas: produktas bus siunčiami per 1-5 darbo dienas. Mes dažnai siųsti elementus per EMS. ji paprastai turi 3-7 dienų atvykti į daugelio šalių, įskaitant Australiją, JAV, Prancūzija, Vokietija, Ispanija....... Sekimo numerį, bus pateikta tokia tvarka po to, kai prekės vežamos iš. Jei norite didmeninė mes gali sujungti siuntą. Prašome saugoti savo gavimo adresas ir telefono numeris teisingas. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo Kurjerių Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Dėkojame už jūsų supratimą

***Jei turite bet kurį klausimą, ar rūpestį apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami rašykite mums. Mes stengiamės atsakyti į visus el. laiškus per 24 valandas. Tačiau jokių laiškų bus atsakyta savaitgaliais ar švenčių dienomis. Prašome leisti iki 48 valandų vėlavimas gauti mūsų atsakas po ilgų savaitgaliais ar švenčių dienomis.

** *Tarptautinė Pirkėjai* Atkreipkite Dėmesį,: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, ar jūsų šalies postas, siekiant nustatyti, ar šios papildomos išlaidos bus prieš siūlymą (pirkimą)

Simbolių atostogų
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Unisex
Temos Talismanas
spalva Kita
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL
Rankovės Ilgis Pilnas
Elemento Tipas Kostiumai
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 80cm x 60cm x 50cm (31.50in x 23.62in x 19.69in)
Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)

Panašūs produktai