Kūno Auskarų vėrimo Adatos 14G 1.6 mm 15G Sterilizuotoms Medicinos lygio Auskarų vėrimo Įrankių Bambos, Liežuvio Moterų Mergina 50pcs Nemokamas Pristatymas

€23.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: auskarų vėrimo įrankių, auskarai, auskarų vėrimo adata 14g, Pigūs auskarų vėrimo įrankių, Aukštos Kokybės auskarai, Kinija auskarų vėrimo adata 14g Tiekėjų.

Produkto Infromation:

Stilius:Kūnas Tunelis

Dydis:2mm 3mm, 4mm 5mm, 6mm 8mm 10mm 12mm

Medžiaga:Akrilas

Nerūdijančio plieno papuošalai charakteristika: anti-rūgštis, anti-šarmų, neblunka, nebus alergijos, neiškraipys,sunku ir shinny.

Visi mūsų produktai yra pagaminti su nerūdijančio plieno medžiagos, mes siūlome naujausias mados dizaino ir gali suteikti daug gamyklos kaina, laukiame klientų čia, namuose, ir užsienyje užsakymą iš jav.

Kai jūsų užsakymą, prašome pranešti mums tikslaus dydžio jums reikia, kad galėtume siųsti tinkamus produktus jums.

Pristatymas:

Už išsiuntimą sklandžiai ir greitai, galime siųsti daiktų, per kitas per kurjerį. Sprendimas mums yra galutinis." į "greičiau, sklandžiau, išsiuntimo, mes galime siųsti daiktų, per kitą kurjeris. Kuris kurjerių mes pasirinkti yra iki mums, ir mes jau turime galutinį sprendimą." "EMS,UPS,DHL, "Fedex" ir " TNT express pristatymas paprastai trunka 307 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas. Tais retais atvejais, griežtai užsakymą cleararances padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau, būkite kantrūs." gal "EMS, UPS, DHL, "Fedex" ir "TNT express" paprastai trunka 3-7 darbo dienas (priklausomai nuo šalies). Retais atvejais, pasirinktinį patikrinimą, gali stumti pristatymo laikas atgal šiek tiek. Būkite kantrūs ir patikrinti sekimo numerį, numatytus atnaujinimus.

Apmokėjimas:

Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjas "s atsakomybė", kad "Visi importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė." "Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, tvarkant užsakymą"", Prašome įvesti savo ADRESĄ atsargiai ir patikrinti, ar tiksliau, kai tvarkymo tvarka." "Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą, mes siūlome jums atitinkantis atsakymas." į "Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, su bet kokius klausimus, kurie jums gali turėti. Mes, greičiausiai, bus galima atsakyti į visus juos ir jūsų pasitenkinimas.

Prekės Pavadinimas hengke
spalva Juoda
Lytis Vaikų, Vyrų, Unisex, Moteris
Kūno Papuošalai Tipas Bamba & Bell Mygtuką Žiedai
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių
Modelio Numeris DH-711
Formos\modelis Round
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Metalų Tipas No
Dydis 2mm 3mm 4m 5mm 6mm 8mm 10mm 12mm
Bauda ar Mados Mados
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Medžiaga UV Akrilo
Stilius kūnas tunelio ausų kištukai
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (80 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 5cm (3.15in x 3.15in x 1.97in)

Panašūs produktai