1800*24*9/10*10/12mm Sandwich Segmentus Pjovimo Klinčių

€128.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: segmentas, Pigus segmentas, 1800*24*9/10*10/12mm Sandwich Segmentus Pjovimo Klinčių.

Sumuštinis Segmentus Pjovimo Klinčių

HS kodas: 82079010.00

1) Segmentų dydis: 24*9/10*10/12mm;

2) Segmento tipas: sumuštinis (ne-sandwich tipo, gali būti pritaikytas savikaina);

3) Taikoma tuščią pjauti: 1800mm;

3) Segmentus per 1800mm tuščią pjauti: 120 vienetų

4) Funkcija: ji daugiausia taikoma pjovimo kalkakmenio, tuo tarpu, jei norite, kad deimantiniai segmentai pjovimo smiltainio, granito, marmuro ar kito akmens medžiagų, jums būtų geriau informuoti apie tai pardavėją, iš anksto, kad galėtume reguliuoti segmento formulę pritaikyti tinkamas deimantiniai segmentai.

5) segmentai turi pranašumą, daugiau aštrumo ir ilgesnis tarnavimo laikas.

6) Pjovimo greitį ir pjovimo gyvenimo trukmė gali būti koreguojama;

7) elementai, mūsų segmentai yra: Kobalto, geležies, nikelio, vario, alavo ir deimantų.

8) diegimo instrukcija: kai jūs baigti suvirinimo segmentai, tu geriau naudoti horizontalioji liniuotė (išlyginimo priemonė), siekiant patikrinti, ar segmentai yra derinimą su core (tuščias pjauti); jei šie segmentai buvo ne suvirinti į teisingą padėtį (Ne derinama) core, tada jis atneštų daugiau pjovimo pasipriešinimo, ir tai bus sulėtinti jūsų pjovimo greitis ir reikia daugiau amperas.

Pastaba: jei jūs (pirkėjams) turite bet kokius specialius reikalavimus dėl dydžio ir (arba) pjovimo greitis / pjovimo gyvenimo, prašome susisiekti su mumis (pardavėjas), iki mokėjimo. Be to, s ince kiekvienas vartotojas turi skirtingus akmens būti sumažinti, ir jie taip pat turi skirtingus reikalavimus, pjovimo greitį ir pjovimo gyvenimo, mes nesame tikri, kad toks deimantiniai segmentai gali būti taikomos kiekvienam klientui. Todėl geriau imtis, imties tyrimas 1~4 kartus ir 1~2 rinkiniai kiekvienam laiko, ir būtume reguliuoti segmentus formulę, pagal kiekvieno tyrimo atsiliepimų.

Speciali Pastaba: Pagal Kapt.lt politikos, pirkėjas padengia importo muito ir mokesčių. O, i, f pirkėjai iš Brazilijos, prašome pateikti savo PVM / Mokesčiai numeris (CNPJ ar CPF); Jei pirkėjai iš rusijos Federacijos, prašome pateikti savo vardą, pavardę; Jei pirkėjai iš Vokietijos ar kitų ES šalių, norite geriau pasirūpinti savo EORI kodas; kitaip, užsakytos prekės gali būti pristatytos jums. Be to, siekiant išvengti muitinės išnaudoti produktų, dėl mažo deklaruota vertė, norėtume paskelbti tikrąją vertę užsakytas prekes per siuntą

Terminai Ir Sąlygos

VEŽIMAS

Jei galite pateikti užsakymą, prašome, pasirinkite tinkamą pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina. Mes pristatyti užsakytas prekes per 1~2 savaites, kai jūsų mokėjimas pereina per Kapt.lt sistemos auditas; jeigu jūs bet kokius specialius reikalavimus / klausimai apie užsakytus produktus, prašome susisiekti su pardavėju prieš mokėjimą.

Mes negalėjo garantuoti, kad prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų veiksmingumą atskirose šalyse. Be to, atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai turi būti atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, tarifai ir mokesčiai, pirkėjų šalyje. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

MOKĖJIMO

Mūsų geriau mokėjimo būdas yra "SĄLYGINIO", kuris palaiko mokėjimo per visa, "MasterCard", "Western Union", "Maestro", BankTransfer, QIWI Piniginės, WebMoney, Boleto, Yandex, Doku . Jis nereikalaus jokių perduoti / banko mokesčius, kad jūs (pirkėjas); ir pinigus, jūs (pirkėjas) sumokėjo būtų freezed pagal Kapt.lt, kol jūs (pirkėjas) gauti užsakytas prekes. Žodžiu, tai yra gera idėja, siekiant apsaugoti pirkėjų teises

GRĮŽTI / GRĄŽINIMAS

Jei pardavėjas nenurodė, pristatyti užsakytas prekes per nustatytą laiką, tada freezed lėšos bus grąžintos, kad jūs (pirkėjas). Kadangi dauguma mūsų produktų yra medžiagų, mes paprastai nepriima grąžina išskyrus atvejus, kai mes išsiųsti negerai produktus. Jeigu užsakytos prekės yra pažeistos ar nuostolių transportuojant, jūs (pirkėjas) turi nurodyti jį, per 3 dienas nuo jūsų pranešimo gavimo.

ATSILIEPIMAI

1) Mes nuoširdžiai dėkojame, kad įsigijote mūsų produktus, jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai vertinga mums. Būsime dėkingi, jei galite imtis minutę duoti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmiausia, prieš išvažiuojant neutralų ar neigiamą atsiliepimą. Mes stengiamės padėti jums išspręsti visas problemas, su kuriomis susiduriama. Tai yra labai svarbu, nes tai padėtų mums pagerinti mūsų paslaugas ir tarnauti jums geriau jūsų kitą kartą. Linkiu jums malonu apsipirkti su mumis.

Naudojimas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Modelio Numeris DYDS101800
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Pareigos
Specifikacija
Įrenginio Tipas daug (120 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai