Dantų Balinimo Pobūdžio Bambuko Anglis dantų Pasta+Dviejų dantų Šepetėlis Burnos Higienos Balti Dantys Šviežią kvapą, Pašalina Dėmes

€14.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Burnos Higiena, Dantų Balinimas, balinant dantis, Pigūs burnos higiena, Aukštos Kokybės dantų balinimas, Kinija balinant dantis Tiekėjų.

Dantų Balinimo 100% Pobūdžio Bambuko Anglis dantų Pasta+Dviejų dantų Šepetėlis Burnos Higienos Balti Dantys Šviežią kvapą, Pašalina Dėmes

Prekės Pavadinimas : Aktyvuota Anglis Dantų Pasta

Skonis : Šviežios Mėtos

Neto : 105g

Spalva : Juoda Anglis

Pagrindinis ingredientas : Aktyvintos Anglies

Tipas :Naudoti Namuose Balinimas Dantų Pasta

Žanras : Burnos Priežiūros, Lengva nešiotis ir naudoti

Pakuotė : Supakuotas netoksiškas vamzdžių ir Spalvos langelį

Pareigos : Anti-Bakterinių,Valymas,Balinimas,Burnos, Gaivus ir kt.

Mokėjimo Terminas : T/T", " Western Union, Paypal, Sąlyginio Deponavimo, Prekybos Užtikrinimo

Pastaba:

Negalima nuryti!

Laikyti atokiau nuo ugnies!

Laikyti atokiau nuo vaikų!

Nenaudokite jaunesniems nei 12 metų amžiaus vaikams ir nėščioms moterims!

Apie dantų šepetėlis spalva, mes išsiųsti atsitiktinai.

Apie gaminį:

SUPER SAVER VAMZDIS - kad Dantų Ekspertų aktyvuota anglis dantų pasta ir gauti daugiau mažiau su mūsų super taupymo vamzdis. Gauti didžiausią vertę už savo pinigus ir balinti dantis, kurių bendras pasitikėjimas. Esant Dantų Ekspertų, mes tikime, teikti didžiausią įmanomą vertę mūsų klientams visą laiką.

WHITENER & STAIN REMOVER - mėgautis putojantis balti dantys su whitener ir dėmių valiklis kad blizginimo priemonės dantis, stiprina emalį, ir freshens kvėpavimas. Gauti rezultatus jūs ieškote, tačiau tamsintas arba geltona jūsų dantys yra.Dabar galite atsikratyti šių žalingų balinimo produktų, naudoti toksiškų sudedamųjų dalių, fluorido, ar baliklio.

100% SAUGUS ir NATŪRALUS - gauti baltesni dantys ir pagerinti burnos sveikata šiandien, naudojant bambuko medžio anglių ir kitų natūralių ingredientų, kurių vertė ir nauda buvo pripažinta metų. Dantų Ekspertų dantų balinimas, dantų pasta hasno dirbtinių dažiklių ar cheminių medžiagų ir yra 100% saugus naudoti suaugusiems.

DANTŲ EKSPERTŲ GARANTIJA - kovoti ir nugalėti,blogas burnos kvapas, dantų apnašos, ir burnos opos, viskas viename.Dar daugiau, gauti atleidimą nuo burnos uždegimas,kraujavimas iš dantenų ir kitų paplitusių dantų ligų. Nieko kito ir mes jums proceso grąžinti artimiausiu metu. Esant Dantų Ekspertų,jūsų pasitenkinimas yra ne išeitis - tai garantija! Produkto aprašymas: Įrodyta, Balinimo Formulė

Mūsų dantų balinimo gelis yra aukštos kokybės burnos sveikatos sprendimą, kuris buvo kruopščiai išbandytas, siekiant įsitikinti, kad ji pateikia rezultatus žada.

Šis produktas yra mišinys organinė anglis dantų pasta ir aktyvių mineralinių medžiagų, kurios buvo įrodyta, kad žymiai pagerinti burnos sveikata. Jeigu jūs jau kovoja pożółkły dantys, blogas burnos kvapas, ir kitų bendrų žodžiu negalavimų, tai Dantų Eksperto įjungti anglis, kokia dantų pasta, kurioje yra jūsų idealus sprendimas.

Saugus Ir Veiksmingas

Mūsų formavimas yra SLS free, neturi sulfatas, be fluorido, ir jokių dirbtinių dažiklių. Jame dirba visų natūralių ingredientų, ir veikia efektyviai kovoti ir įdėti baimėje, burnos opos, dantenų kraujavimą, uždegimą ir daugelis kitų dažnai pasitaikančių dantų problemų.

Ji yra paprasta naudoti; jokių sudėtingų instructio

Paruošimo Laikas Paprastai mes laivas jūsų sklypą su 1-2 darbo dienas po apmokėjimo baigtas . Bet kartais vėlavimo ar nesėkmės pristatymo sukelia politikos skirtingų muitinės . Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo vietos muitinės politikos atsargiai , tuo pačiu metu patikrinti adresas , telefono ir pašto kodą . Jei jums reikia greitai laivybos būdas , prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

Dydis Moderate
NET WT 150g
Komponentas bambuko anglis
Modelio Numeris NCDBzl0011
Funkcija Pašalinti dėmes
Neto 105g
Elemento Tipas Dantų Balinimas
dantų šepetėlis spalva Rožinė,Žalia,Mėlyna,Geltona
raktinis žodis Dantų Balinimas
Prekės Pavadinimas GlorySmile
Sertifikatas CE/FDA
spalva Juoda
Ilgis 20cm
milteliai pakuotė Dėžutė
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai