Bauda Puikus, Nuostabus žodis Natūralus baltas Akoya Perlų/Žalia bižuterijos Karoliai, Auskarai rinkinys

€10.10

-33%

€15.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: KAROLIAI, AUSKARAI RINKINYS, auskarai rinkinys, mados auskarai rinkinys, Pigūs karoliai, auskarai rinkinys, Aukštos Kokybės auskarai rinkinys, Kinijos mados auskarai nustatyti Tiekėjų.

Sveikiname jus

jo požymiai:

su pora skaitiklis, karoliukai Dia.

Visus elementus iš nuotolinio valdymo Tibete, taip paprastai mums reikia 4-6 dienų iki išsiuntimo, pls maloniai įspėjimo.

Visos prekės yra rankų darbo, todėl, ne taip puikiai, kaip mašinos padaryti; pls maloniai įspėjimo.

Kiekvienas yra pagaminti rankomis, tai gal kiekvienas yra šiek tiek kitokia, mes tik patikinti, 98% pačios kaip nuotraukose.

TIBETO PAPUOŠALAI

Tokie straipsniai yra visi handcrafts, rankų darbo vietos Tibeto ar Nepalas meistras naudojant Tibeto Sidabro ir natūralūs akmenys, tokie kaip Turkis, Koralas, Agatas, krištolo ir kt. jie simbolizuoja senąją kultūrą, Tibete. Tibetas yra labiausiai puikus ir šventų šventąją žemę Kinijoje. Yra sena legenda, geriausiai žinomas Tibete, jei žmonės dėvi tokius patobulinti ir gražus rankų darbo papuošalai, tokie papuošalai gali gauti geros nuotaikos iš gamtos. Tada jie atneš žmonėms laimingą gyvenimą ir laimę. Tibetas ,Grynas Žemę, dauguma magija, gražioje vietoje, ne toli nuo mūsų. tai nėra svarbu, jei jums buvo ten, bet nepradėtų yra, jei jūs galite rasti savo pure land į savo širdį ir Tibeto dėl savo proto !

Pristatymas:

Jie Turi stebėti skaitvardis.

Vežimas yra pagaminti iš patikimų Kinija pašto paslauga.

Mes jums išsiųsime per 2 ar 3 dienas po apmokėjimo patikrinti .

Brazilija / Pietų Amerika /Prancūzija / Ispanija / Vokietija / Rytų Europa: gali užtrukti iki 11-25 Darbo dienas dėl griežtų pasirinktinį Patikrinimą.

Mūsų laivybos departamento laivai nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus švenčių ir poilsio dienas),KAD JAV,tai bus imtis Darbo dienomis 8-17 paprastai,

Nemokamas pristatymas: Mes išsiųsti produktų Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Honkongas Po Oro Paštu. laivybos laikas yra nuo 10 iki 25 darbo dienas dauguma šalies(JAV / Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė).15-35days, kad dauguma Europos šalių.

mes taip pat teikia EMS express(7-13 dienomis) DHL(5-9days) arba UPS(4-7 dienų). Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie $20 ar didesnis.Laivybos būdas priklausys nuo jūsų užsakymo kiekio.

Grąžinimo Politika

Turite 0 pavojų jūsų sandoris: Jei esate nepatenkinti elementus jums, mes atsiųsime keisti arba grąžinti visas išmokas tik tuomet, jei prekės yra paskelbtas atgal per 3 dienas nuo gausite.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos.

Stilius Romantiškas
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas HUARONGKANGYOU
Metalų Tipas Sidabrinė
Lytis mylėtojai,Moterys,Unisex
Modelio Numeris 3-20mm
Formos\modelis Veidas
mados papuošalų, Aksesuarų, NE LAUKE moterų papuošalai Stud tabaluoti mygtuką iki
Medžiaga Crystal
Proga Šalis
Papuošalų Rinkiniai Tipas Karoliai/Auskarai
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas 1-
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai