Didelis Premium 3-Sluoksnis, Siuvimo Praktikos Pad w/ Žaizdos ant Tvirto Pagrindo (6.8" x 5,1") silikono odos modelio siuvimo praktika su žaizda

€19.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Praktikos Pad, siuvimo praktika, praktika siuvimo padas, Pigus siuvimo praktikos pad, Aukštos Kokybės siuvimo praktika, Kinija praktika siuvimo trinkelėmis Tiekėjų.

Produkto savybės 3 SLUOKSNIŲ atstovaujančių odos, riebalų ir raumenų ant TVIRTO PAGRINDO, lengvai praktikuoti savo siuvimo ir knotting technika; bus ne skaidrių aplink kaip jūs praktika, AUKŠTOS KOKYBĖS, PATVARUS SILIKONINIS KOMPOZICINĖS MEDŽIAGOS nebus taip lengva atskirti, suplėšyti arba ptl skirtingai nuo konkurentų produktais;, kruopščiai sukurtas atkartoti elastingumą, odos KELIOS ŽAIZDOS MODELIUS, featuring 14 gabalai įvairių plotis, gylis, ir modelius praktikoje; atsargiai išimti siūlai palikti jokios žalos ant pagalvėlės, taigi, galite siuvimo iki 100 kartų, be pastebimų ženklų, KAD SAVO PJŪVIAI - tai DIDELIS siuvimo praktikos pad yra papildomų galimybių tuo atveju, jei jūs norite padaryti savo unikalų pjūviai su praktika. Kas Viduje? Mūsų didelis siuvimo trinkelėmis, yra aukščiausios kokybės produktą į rinką, medicinos studentams ir specialistams. Iki 6,8" x 5,1", mūsų silikono siuvimo mygtukai yra DIDESNI, NEI DAUGUMA KONKURENTŲ, bet vis tiek mobiliųjų pakankamai jums imtis bet kur lengvai. Be to, mūsų siuvimo mygtukai yra TVIRTAI NUSTATYTAS ANT TVIRTO PAGRINDO, lengvai praktikuoti savo siuvimo ir knotting technika. Mūsų trinkelėmis funkcijų 14 gabalai įvairių plotis, gylis, ir modelius, siekiant suteikti jums jausmas rūšių žaizdų, kad medicinos specialistams, siuvimo kiekvieną dieną. Papildomi pjūviai gali būti atliekami su skalpeliu ir susiūtas pat, kaip ir pre-med gabalai yra trijų sluoksnių, atstovaujanti " odos, riebalų, ir raumenų. Aukštos kokybės, patvarus silikoninis kompozicinės medžiagos nebus taip lengva atskirti, suplėšyti arba rip, skirtingai nei konkuruojantys produktai. Mes turime kruopščiai sukurtas, mūsų siuvimo trinkelėmis, atkurti odos elastingumą. Atsargiai išimkite siūlus naudoti pakartotinai, ir praktika - iki 100 kartų, be jokių pastebimų ženklų.

Tema Medicinos Mokslas
Modelio Numeris 3-Sluoksnis, Siuvimo Praktikos Pad
Prekės Pavadinimas SHUNZAOR
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 23cm x 12cm x 8cm (9.06in x 4.72in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai