KIEME Inflatabel batutas Vaikams PVC pripučiamas namas, lauko Žaidimų vaikams žaisti KIEME Žaidimų glotnus slankusis purios su orpūte

€328.80

-43%

€584.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pripučiamas batutas vaikams, batutas batutas, pripučiami batutai, Pigūs pripučiamas batutas vaikams, Aukštos Kokybės batutas batutas, Kinija pripučiami batutai Tiekėjų.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš užsakymą.

Kodėl verta rinktis Kieme Pripučiami Gamyba Co.,LTD

Esame profesionalus gamintojas oro ilgalaikį bendradarbiavimą su vidaus ir užsienio klientams buvo suformuoti. Yra dviejų rūšių oro. Viena yra naudoti namuose, ir kitas yra komerciniam naudojimui. Mūsų pagrindiniai produktai yra pripučiamos bouncers, pripučiami skaidres, pripučiami sporto žaidimai, pripučiami vandens žaidimai, pripučiami advertisings ir pripučiamos palapinės ir kt.

1) Profesionalų komanda

Talentingi dizaineriai, techninių darbuotojų ir atsakingų pardavimo

2) Profesinės pjovimo mašina

Aukšto efektyvumo ir tikslaus pjovimo, garantija tipas ir išvaizda.

3) Profesinės spausdinimo mašina

Multi-Volor HD spausdinimas, importuojamos naftos dėmę, ryškių spalvų, stabilios ir tikslios.

4) Profesinės pripučiami siuvimo mašinos

Dvigubo mezgimo visur ir keturviečiai Dygsnio jautrios dalys

DUK:

Q1: nekilnojamojo atvykti laiku ir laiko KIEME, - sakė mums yra ne tas pats, kodėl? A: laikas paskelbė kurjerių kompanija ir yra, gali jam įtakos turintys veiksniai. Pavyzdžiui, eilutėje,, sandėlyje, oras, muitinės klirensas, ir kt. Q2: Kas yra muitinės klirensas? Kodėl aš turiu mokėti svarbus mokesčius? A: Pašalinimo operacija yra produktas, kurį perkate, importo programa, pagal nuosmukių vietos šalies muitų reglamentą. Mokėti tam tikrą importo tarifai, pagal skirtingas taisykles ir vietos muitinė vertė skirtingiems produktams rinkti. Pirkėjas turėtų mokėti muitų tarifų į vietos papročius tiesiogiai. Išsamiai nuotrauka:

Karšto Pardavimo Pripučiamos palapinės, skirtos Parduoti

Pripučiamos palapinės sertifikavimo:

Pirkėjų atsiliepimai:

Jokių reikalavimų ar klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai. Mes susisieksime su jumis greičiau! Ačiū!

Jūsų Pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Medžiaga PVC
Priedai Orapūtės, remonto rinkiniai, PVC maišelis
kostiumas Inflatabel batutas Vaikams , lauko Žaidimų vaikams žaisti
Amžius 2-4 Metai,> 6 metai,< 3 metų amžiaus,> 8 metų amžiaus,12-15 Metų,5-7 Metų,Suaugusieji,8-11 Metų,> 3 metų
Dydis 1.3*1.3*2m
Savybės pripučiami, glotnus slankusis
dizainas Pripučiamas Batutas
OEM / ODM Priimtina
Sandėlyje sandėlyje
Elemento Tipas Inflatabel batutas Vaikams, Odrzuceń namas,Pripučiamos palapinės namas
pristatymas Jūra arba kaip jūsų reikalavimai
Prekės Pavadinimas pripučiami biggors
kaina Gamyklos kaina
Tipas Pripučiamos palapinės namas, Odrzuceń namas, Inflatabel batutas
Modelio Numeris 3366
Pakuotės Dydis 80cm x 80cm x 80cm (31.50in x 31.50in x 31.50in)
Pakuotės Svoris 60.0kg (132.28lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai