Pritaikyti nešiojamieji oksfordo milžinišką pripučiamą kino ekrane pripučiamos galinės projekcijos ekranai, lauko renginių

€627.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pripučiami milžinas, ekrano pripučiami, ekrano nešiojamieji, Pigūs pripučiami milžinas, Aukštos Kokybės ekranas pripučiami, Kinija ekrano nešiojamieji Tiekėjų.

1.Pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui pu/pvc dengto oksfordo audinio,kuris yra tinkamos šalto ir karšto oro,vidaus ir lauko darbams,garantija 3years(ne žmogiškųjų veiksnių).

2.Lengvos medžiagos, kuri gali būti sudaryta ir susikrauti labai lengvai,nešiojamų būti perkeliamas į bet kurią vietą, renginių.

3.Plačiai naudojama reklamos,vestuvių,pobūvių,ebs.

4.Užsakymą galima,pavyzdžiui, dydžio,spalvos,logo ir t.t., taip pat galime pasiūlyti ypatingas dizainas pagal jūsų poreikius.

Elemento tipas Pripučiami ekrano Medžiagos pu/pvc dengto oksfordo audinys Priedai

1.CE/UL standartą Oro pūstuvas

2. Didelio stiprumo Saugojimo krepšys

3. Lynai ir smėlio maišais

4.Led pripučiami produktai yra su šviesos lemputes,nuotolinio valdymo pultelis. Pritaikymas Tinka nuomoti, parduoti ar reklamos verslo,paroda, naujienos, konferencijos, vestuvės,šalies Muzikos Festivalis, Parodos, Renginių, Koncertų, Akcijas, Parodas, Varžybas, Rezultatus,asmeninio naudojimo ir kt. Spalvų Neatitikimas Skirtumų, spalvos gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimas, fonas,Medžiagų,ir kt. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti, jei įmanoma. Kokybės Kontrolė

1.Dvigubos-trigubos siūlės yra visiškai naudojamas visoje produktus

2.Keturgubas siūlių yra naudojami pagrindinėse srityse, vidaus bazę.

3.Papildomų austiniai diržai, juostelės, pridėti visi streso taškų ir interjero sutvirtinimus. Kaip išpūsti

Gali išpūsti iki elektrinis pūstuvas/siurblys, įjunkite orapūtę ir išpūsti.deflate ji, kai jis nėra naudojamas ir įdėti į mūsų saugojimo krepšys. Kaip išlaikyti stabilų Mes darome D žiedais ir rungtynės lynai jums kaklaraištis daugiau stabilumo. Taip pat galite naudoti smėlio maišai ar vandens krepšiai didinti stabilumo. Apie atsparus vandeniui Labiausiai pūstuvai(kai valytuvai ne) ir materail yra atsparus vandeniui. Individualizuotos paslaugos

1.Taip pat mes galime padaryti pagal paveikslėlį ar juoktis iki projekto galite pateikti, prašome patvirtinkite, visos detales su manimi, ir jūs gausite citata kuo greičiau.

2.Spalva, dydis, forma gali būti pritaikytas. Logotipas, grafinis gali būti spausdinami.

3. Mes stengiamės suteikti jums su sąvoka kūrinys, bet nestandartinių dizaino iki gamybos pradžios, todėl jūs galite vizualizuoti savo užsakymą.

Kapt.lt palaiko visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union", ir pavedimu per bankų.

1. Visame pasaulyje pristatymo komercinių express, tokių kaip DHL/FEDEX/UPS/TNT/EMS,kai kurių šalių, tokių kaip Rusija,Baltarusija,Brazilija,ebs,mes laivas EMS tik.

2.Tvarka bus tvarkomi po apmokėjimo tikrina Kapt.lt.

3.Prašome įvesti teisingą laivybos informacijos, tokios kaip adresas,pašto indeksas,telefono, dėl siuntimo informacija srityje,mes atsiųsime adresą, kurį paliko tiesiogiai, jei tu negali paprašė keitimo.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gal ir ilgiau per šventes.

5.Laivybos išlaidos mes sumokėjo dozė neturi būti importo mokesčių, nes kiekvienoje šalyje bus atsakingas už įvairių mokesčių nuo skirtingų prekių,daugiau ar mažiau, į kurį negalime žinoti ir kontroliuoti,galite tyrimą savo vietos muitinės apie tai.

6.Jei negavote prekės per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

1.Mes labai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Žvaigždučių reitingą nuo jūsų pasitenkinimą, nes aukštas įvertinimas padės mums pasiūlyti daugiau geresnių produktų daugiau konkurencingą kainą.

2.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome nesuteikia mums neigiamas teigiamas tiesiogiai,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą,ačiū. 1.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo ar pinigų grąžinimo, susisiekite su manimi, kai grįšite atgal.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžinti mums per laikotarpį (o originalios pakuotės, jei įmanoma). Praneškite mums defektus ir mums nuotraukas, kaip įrodymą.

3.Ruturn siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas.

Gamybos Metu Aplink 7days
Proga
Kilmės Kinija
orpūtės Įtraukti,CE 220v-240v arba UL 110v-120v
spalva Tas pats, kaip nuotraukos ar individualų
Modelio Numeris WD-0399902
laivybos laikas Aplink 7days
Skaičius, Vnt 500pcs
Pakuotė Saugojimo krepšys produkto ir kartoninė už pūstuvas
materail Pu dengtos Oksfordo audinys
Laivybos Metodai DHL/TNT/FEDEX/UPS/EMS Express
Žėrintis Laikas Švyti visą laiką, kai kištukas
Dydis 6x4.5mH or Customized
Pakuotės Svoris 50.0kg (110.23lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 30cm x 30cm (13.78in x 11.81in x 11.81in)

Panašūs produktai