Nemokamas Pristatymas Shakugan no Shana Yoshida Kazumi Cosplay Rudenį Mokyklos Vienodos Helovinas ir Kalėdų

€62.79

-4%

€66.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: shakugan no shana cosplay, cosplay shakugan no shana, nemokamai cosplay, Pigūs shakugan no shana cosplay, Aukštos Kokybės cosplay shakugan no shana, Kinija nemokamai cosplay Tiekėjų.

Sudėtinės dalys : Kailis + Bowknot + Sijonas + Juodos kojinės Audinio : Vienodas medžiaga + Nailonas, Prašome pastaba, Jei norite, kad pagrindinės spalvos sijonas vienodą būti tamsiai žalia, prašome palikti mums dėmesį ar pokalbių su mumis. Ačiū! Siuvimo laikas : 5-7 dienas Nemokamas pristatymas būdas: DHL/EMS Laivybos laikas: 3-7 darbo dienas

Atkreipkite dėmesį: Kai kurie dydžiai yra sandėlyje. Prašome palikite mums lyčių(Vyrų, Moterų, Vaikų), į lauką pastaba prieš pateikiant užsakymą. Pagal užsakymą siuvimo paslauga teikiama nemokamai. Taip pat galite pasirinkti standartinio dydžio atsitiktinai ir palikti mums teisingą užsakymą kūno matavimas notebox prieš pateikiant užsakymą. Ačiū! Mes galime jį gauti. Mes susisieksime su jumis patvirtinti, kad per 12 valandų nuo jums mokėjimo. Palikite mums savo elektroninio pašto adresą geresnį kontaktą. Ačiū! Kai mokėjimas patvirtino Kapt.lt, t. y. 20 valandos po to, kai jūs mokate užsakymą, prašome pratęsti apdorojimo laikas ne mažiau kaip 5 paras, už Kapt.lt tik suteikia mums 8 dienas, kol mes reikalaujama, kad laivas iš pakuotės. Ačiū! Mes galime turėti problemų su laivų iš pakuotės 8 dienų. Jei pakuotėje nėra siunčiami, praėjus tik 8 dienas, užsakymas bus uždarytas Kapt.lt. Standartinio Dydžio Vyrų, Moterų ir Vaikų Matavimai reikalingi Užsakymą siuvimo šis kostiumas : Lytį, Ūgį, Krūtinės, Liemens, Klubų, Juosmens iki Kulkšnies, Sijonas ilgis---ilgis nuo juosmens į hemline sijonas Įvertinti Gaires, būtų daug geriau, jei jūs galite turėti someon e kita priemonė jums. Prašome įdėti į savo und erwear prieš matuojant.

Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Sudedamosios dalys Kailis + Bowknot + Sijonas + Kojinės
Elemento Tipas Rinkiniai
Medžiaga Vienoda medžiaga + Nailonas
Prekės Pavadinimas marchbebe
Šaltinis Shakugan No Shana
Simbolių Shakugan no Shana Yoshida Kazumi
Specialios Paskirties Kostiumai
Lytis Unisex
Šaltinio Tipas Anime
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 3cm (15.75in x 15.75in x 1.18in)

Panašūs produktai