Moterų Nauja Seksuali Bling Bling Blizgučiais Duobute ilgomis Rankovėmis Nėrinių Marškinėliai Viršuje Gerą Pardavimo Nėrinių marškinėliai

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nėrinių marškinėliai, marškinėliai viršų, t-shirt marškinėliai, Pigūs nėrinių marškinėliai, Aukštos Kokybės marškinėliai viršų, Kinija marškinėliai t-shirt Tiekėjų.

Moterų Nauja Seksuali Bling Bling Blizgučiais Duobute ilgomis Rankovėmis Nėrinių Marškinėliai Viršuje Gerą Pardavimo Nėrinių marškinėliai Medžiaga: Poliesteris Spalva: Abrikosų, Juodos, Dydis: VIENAS DYDIS: Krūtinė 92cm, Rankovės Ilgis 58cm, Ilgis 46cm (žr. dydžio diagramos informacijos, kai jūs pasirinkite dydį), Maloniai prašome pažymėti, kad nepilnamečiai spalvų skirtumas gali atsirasti dėl skirtingų kompiuterio ekrano. Mes stengiamės, kad mūsų gražus drabužiai, remiantis jų tikrąjį veidą, bet dėl skirtingų kompiuterio ekran ekranas, profesionali fotografija(flash kameros, apšvietimas, ekrano nustatymas ir kt.) ir kitų neišvengiamų veiksnių, spalva punktas dėl nuotraukų gali šiek tiek skirtis nuo realios prekės. Atminkite tai ir labai ačiū už jūsų supratimą ir tolerarance. Jūsų 100% pasitenkinimo apie tai, kad yra mūsų siekimas! Mes to norime labiau nei bet kada gauti savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Jei bet kuriuo atveju, jei esate ne laimingas su užsakymu, mes stengiamės suteikti laimingą sprendimą. BET PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS PIRMĄ, ir jei nėra geresnio būdo kaip grąžinti produktą, įsitikinkite, kad turite susisiekti su mumis per 5 darbo dienas, gavęs paketą. Produktas turi būti tokia pačia forma, kokia ji buvo, kai gavo(tags, etikečių), viskas turėtų būti. Negalima išmesti į paketą, kuriame yra informacija apie siuntėją ir receipient.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Audinio Tipas Nėriniai
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas Prabangiau Choi ' s
Modelio Numeris NCS127
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Stilius Reguliariai
Dydis One Size
Elemento Tipas Topai
Stilius Sexy & Klubas
Modelio Tipas Kratinys
Viršūnės Tipas Tees
Apykaklės O-Kaklo
Apdaila Blizgučiais
Medžiaga Poliesteris
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 15cm x 5cm (11.81in x 5.91in x 1.97in)

Panašūs produktai