2017 NAUJAS RC automobilio kėbulą automobilių kėbulo dangtelis Losi 5IVE-T LT X2 KM

€10.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių kėbulo karkasas, rc automobilio kėbulą, rc automobilių kėbulo, Pigus automobilio kėbulą, Aukštos Kokybės rc automobilio kėbulą, Kinijos rc automobilių kėbulo Tiekėjų.

Prekės Aprašymas : 2017 NAUJAS RC automobilio kėbulą automobilių kėbulo dangtelis Losi 5IVE-T LT KM X2 Pastaba: ne su automobiliu !!! tiesiog automobilio kėbulą!!

Prekės Nuotraukos :

Apmokėjimas :

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Grįžti & Garantija :

Jei esate nepatenkintas prekės per 14 dienų po gavimo, prašome grąžinti ją pakeisti arba susigrąžinti pinigus. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. Tačiau jums reikia mokėti ir atgal laivybos mokesčius. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Tačiau jums reikia mokėti ir atgal laivybos mokesčius.

Mes teikiame visame Pasaulyje Nemokamas Pristatymas visoms prekėms visų pagrindinių turistinių vietų. Ji trunka apie 15-30 Dienų pristatymas.

Jei yra blogai, reikia savo daiktus, prašome pasirinkti greičiau laivybos metodą, kaip: EMS, DHL, " FedEx, TNT, UPS, ir kt. Ji gali imti jums tikrą sumą, mokesčius pagal svorio, matmenų ir pristatymo vietų, jūsų daiktus.

Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po to, pildant mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjas?s atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Atsiliepimai : Top speed rc pasaulyje yra stambi tarptautinė internetinių visą pardavėjas, kuris yra Hangzhou, Kinija. Mes skirta suteikti puikų kainos ir kokybės produktus klientams iš viso pasaulio.

Stengiamės, kad mūsų geriausias jums pasiūlyti aukštos kokybės produktus kartu su mažiausia kaina, todėl jūsų pirkinių patirties laimingas & malonus. Jei turite kokių nors pastabų, klausimų, pasiūlymų apie mūsų gaminius ir paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo. Mes padarysime viską, kad atitinka jūsų reikalavimai.

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums. Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums Neutralią/Neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes visada stengiamės 100% klientų pasitenkinimo. Ačiū!

Atnaujinti Dalys/Priedai automobilių kėbulo karkasas
Prekės Pavadinimas MAKSIMALUS GREITIS RC PASAULYJE
Naudoti losi 5ive-t
RC Dalys ir Acc kūno dangtis
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Losi 5IVE-T ĮSTAIGA
Plastiko Tipas PC
Radijo Valdymo Stilių RC Modelio
Maitinimo Šaltinis Maitinimo Šaltinis
Techniniai parametrai Vertė 10
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Modelio Numeris wlt002
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Medžiaga Plastikiniai
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai