16pcs ER25 2-16mm Pavasario Collet Chuck Nustatyti CNC Frezavimo Collet Griebtuvas ER25 Rinkti CNC Frezavimo Staklės nuo 2mm iki 16 mm Griebtuvas Turėtojas

€32.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: frezavimo collet tvirtinimo, chuck turėtojas, frezavimo collet, Pigūs frezavimo collet tvirtinimo, Aukštos Kokybės tvirtinimo laikiklis, Kinija frezavimo collet Tiekėjų.

16pcs ER25 Pavasario Collet Chuck Nustatyti CNC Frezavimo Collet Griebtuvas ER25 Rinkti Nustatyti CNC Frezavimo Staklės nuo 2mm iki 16mmet Tvirtinimo Laikiklio Specifikacija: Tipas: ER25 Rinkti Chuck Medžiaga: 65Mn Modelis : ER25 Pakavimo sąrašas

ER25, 2mm 3mm 3.175 mm 4mm 5mm, 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm kaip 14mm 15mm 16mm.kiekvienas 1 dydis 1pc.iš viso 16pcs.

Atsitiktinis pristatymo kartoninė pakuotė ir geltona klijai, pakavimo dėžutė.

Kaip jį naudoti?

1.Į chuck į spaudimą viduje dangtelį, švelniai pasukite fiksavimo žiedą, būti slėgio bžūp ekscentriškas dalis embedded fiksavimo griovelį palei rodyklės kryptimi vienodą jėgą, skatinti fiksavimo gali būti pakrautas į slėgis bžūp.

2 fiksavimo ir slėgio bžūp įdiegta kartu chuck įstaiga, arba staklių veleno, nuvalykite priemonę cilindriniu kotu į tvirtinimo angą, naudoti raktu priveržkite slėgio bžūp vienodą jėgą, kol įrankis aplanko kalėjime, kol naudoti.

(Pastaba: nėra įdiegtas ir bogey įrankio sukimo slėgio bžūp, taip, kad nebūtų sugadinti fiksavimo)

3 priemonė pakeisti su raktu atsukite slėgio bžūp griebtuvas ir įrankių, pašalinti įrankis, rodyklės kryptimi stumti sunku fiksavimo žiedą, todėl mesti, ir tada Fiksavimo galite įdėti kitų diafragmos reikia.

Pristatymas 1. Mes turime beveik visų produktų sandėlyje, mes išsiųsti per 24 valandas. 2. Normalus Express": Mes----Agentas----DHL/FedEx----Klientas. Pakuotės DHL/FedEx " iš viso išlaidų 3 dienas. Sekimo numerį ateis per 3 dienas. Jei jums reikia tiesiogiai siųsti DHL/FedEx, tai padės sutaupyti 3 dienas, kaina yra 5~10 kartų daugiau nei Paprastai. 3. Po Oro Pašto kartais bus atidėti, pls nepalikite 1~3 žvaigždučių atsiliepimus dėl to. Jei krovinio vėlavimo, pls susisiekti su mumis pratęsti patvirtinti laiko, kol ginčas. Ir bendraukite. Tai repect mums. 4. Jei yra atokioje Vietovėje, DHL/FEDEX, mes pasiliekame teisę imti mokestį už Nuotolinį už papildomą Mokestį. 5. Mes visada deklaruoti mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių. Arba pls nurodyti pareiškė, kad išvengti nereikalingų problemų muitinėje. 6. Mes jums pasirinkti geriausias būdas siųsti prekes, jei kurjeriui jums pasirinkti tai nėra gera Patvirtinimo. Mes laivas worldwidebut Jei jūsų šalies paprotys yra griežtos, prašome susisiekti su mumis prieš jums pasiūlymą patikrinti išsamiai ir patvirtino. 7 . Mes visada deklaruoti mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių. Arba pls nurodyti pareiškė, kad išvengti nereikalingų problemų muitinėje. Klientai, atsakingų už MUITŲ.

Mokėjimo

Mes priimame TT bank,western union,moenybook,moenygram ir t.t

Mokėjimas turi būti atliktas per 48hours aukciono pabaigos laikas

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Grąžinti

Kai jūs turite sklypą,ir nėra patenkinta, prekes ar yra kitų problemų, pavyzdžiui, kaip skaldyti,pls pasakykite mums išsamiai priežastis ir pateikia nuotraukas.

Bet kokios priežasties, reikalinga visa grąžinamoji išmoka. Prekė turi būti tai originalios būklės ir jokios fizinės žalos. Pirkėjas atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Modelio Numeris ER25-16pcs
Prašymas Frezavimo Cutter
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (16 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)

Panašūs produktai