2018 Naujausias Karšto Pardavimo Mados Moterų Retro Dizaineris Saulės Akiniai Moterų Danga Veidrodinį Taškus Akiniai Nuo Saulės Vairuotojo Oculos

€8.34

-47%

€16.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oculos dizaineris, oculos mados, saulės akiniai moteris, Pigūs oculos dizaineris, Aukštos Kokybės oculos mados, Kinijos saulės akiniai moterų Tiekėjų.

Mes paprastai naudoti Kapt.lt pristatymo ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ir tai trunka apie 2-7 pristatymo savaites. Jei norite pasirinkti Express, prašome pranešti mums , mes Apskaičiuoti papildomą siuntimo išlaidas. EMS trunka apie 5-29 dienomis atvykti į jūsų šalį", DHL, "FedEx" trunka apie 3-12 dienų. Mes paprastai siųsti savo prekes, pagal jūsų užsakymą adresas Kapt.lt, atkreipkite dėmesį, kad jūsų adresas yra teisingas. Apie Muitų: Mūsų parduotuvė yra nemokama laivybos ,bet apie muitus ,jums reikia už tai mokėti patys.(Pagal mūsų patirtį, labai mažai klientų generuoti papildomus mokesčius. )

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums ,jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū ! Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive Atsiliepimus ,Mes stengiamės patenkinti jus. Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Mūsų parduotuvėje visi produktai gali būti maišomi ! Mes paramos mažmeninė, didmeninė ir lašas laivybos, kuo daugiau perkate, tuo daugiau nuolaidas, galite gauti. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Dėl laiko skirtumo, kad dauguma klausimų bus atsakyta per 6-12 valandų.

Lęšio Plotis 66mm ( Gražus Derlius Rožinė Aviator Akinių Kietas Gana Spektaklis )
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Modelio Numeris XFT148 ( Mergaičių Ratai Paplūdimio Stabdžių Spindulių UV400 Atvirkščiai HD Žvejybos Akiniai )
Lęšių Medžiaga Plastikiniai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas akiniai
Rėmas Medžiaga Lydinys
Prekės Pavadinimas xinfeite
Stilius Taškus
Lęšių Optinės Požymis Veidrodis,Gradientas,Anti-Reflective,UV400
Lęšio Aukštis 55mm ( Prekės Prabangių Klasikinių Atspalvių Lauko Kelionių Originalus Lunetėmis )
Lytis Moteris
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai