2017 Nauja tiek tenka MC2 Mini Visiškai Subalansuotas Passive Preamp Garsumo Valdiklis XLR/RCA Audio Signalo Switcher

€26.77

-27%

€37.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: passive preamp, Garso Valdymas, preamp xlr, Pigūs passive preamp, Aukštos Kokybės garso valdymas, Kinija preamp xlr Tiekėjų.

Douk Garso Pilnai Subalansuotas Passive Preamp / Garsumo Valdiklis, mažo dydžio,, išmintį

Mažas ir žavus dydžio, bet dažniausiai naudojama sąsaja baigtas, palaiko full-subalansuota garso signalas ir vieno baigėsi garso signalas, kondicionavimo sistema, ir įvesties/išvesties signalas, pasirinkite įjungti.

Aktyvus garsiakalbiai geriausias pasirinkimas

Vis daugiau ir daugiau šeimyna yra nepatenkinti bendros veiklos kokybės multimedijos garsiakalbiai, tad jie pasirinko profesionalaus lygio aktyviai stebėti garsiakalbius, ir tokius garsiakalbius paprastai nėra su garso reguliavimo rankenėlę, turi būti įrengta iš Anksto Stiprintuvo.

Aktyvus stebėjimas paprastai stalinių artimojo lauko klausytis, ir bendras HIFI preamp yra per didelis, ir preamp garsas gali nesutampa su garsiakalbiais.

Mūsų Douk Garso Passive Preamp yra mažo dydžio, visiškai išsaugoti darbalaukio erdvę. Ne stiprintuvo schema, bus ne padaryti garso, todėl jūs galite išgirsti svarbiausias garso garsiakalbis. Techniniai duomenys:

Tūris: 148 x 48 x 80 mm) Svoris: 0.5 (Kg) Varža: 20KΩ Įėjimas: RCA / XLR (keisti atrankos) Išėjimas: RCA / XLR (perjungimo pasirinkimas) pakuotę įeina: 1 x Preamp

Apie Douk Garso Studija :

Douk Garso Studija įkurta 2013, Esame pasiryžę pasiūlyti geriausias garso ir vaizdo produktų už mažiausią kainą, savo klientams. Mes turime profesionalių dizaino ir gamybos komanda, kuri Atneša didelį produktų ir klientų aptarnavimo, ir taip padėti praturtinti mūsų klientų gyvenimą, yra mūsų galutinis tikslas.

Apie Laivybos :

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Importo muitai:Mokesčiai nėra įtraukti į kainą, arba siuntimo išlaidas.Muitinės mokestis yra pirkėjo atsakomybė. Norėdami išvengti mokate aukštų Muitų mokestis mes gali paskelbti vertė yra mažesnė nei tiksliai sumą ,jei jums reikia paslaugų pls siųsti mums pranešimą

3. Jei sklypas ne pasiekti jus per 30 dienų , prašome susisiekti su mumis. Mes padėsime jums išspręsti problemą

Grįžti&Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo Gavimo datos. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, taip pat naudojami ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINIMO ARBA PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Grįžęs Laivybos kaina yra pirkėjo atsakomybė.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį

3. Jei grįžta, prašome susisiekti su mumis prieš,mes padėsime jums ją išspręsti ,jei jis negali būti išspręsta internete, mes priims jūsų grįžtant ir grąžinti jums

Apie Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma)

Apie atsiliepimą:

1. Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, Tai labai didelė garbė mums pasiekti turtinga autentiškų vertinimų ir nuotraukas,thx!!!!!

2. Bet koks produktas, ar laivybos klausimu, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčas, arba paliekant bet nertral/neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės spręsti problemas, kol jūs patenkinti.

Kanalai 2 (2.0)
Maksimali Galia Vienam Kanalui 10W
Pakuotė Taip
Tipas Profesionalus Stiprintuvas
Prekės Pavadinimas Nobsound
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai