Naujas Jogos Liemenėlė Sporto Sporto Liemenėlės, Fitneso, Jogos Akių Veikia Seksualus Aukštos Kokybės Lady Sportinę Sporto Top Moterų nemokamas pristatymas

€15.68

-5%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jogos liemenėlė, kūno rengybos joga, liemenėlė joga, Pigūs jogos liemenėlė, Aukštos Kokybės fitneso joga, Kinija liemenėlė jogos Tiekėjų.

Prekės Informacija Naujas Jogos Liemenėlė Sporto Sporto Liemenėlės, Fitneso, Jogos Akių Veikia Seksualus Aukštos Kokybės Lady Sportinę Sporto Top Moterų nemokamas pristatymas Spalva : kaip nuotraukose, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas Funkcija : Anti-pilling, minkštos, kvėpuojantis, patogus, Joga Dėvėti Medžiaga : 88%Nailono, 12%Spandex Dydis: S / M / L/XL Pastaba: dydis buvo išmatuotas rankiniu, prašome leisti 1-3cm skirtumas.

Pranešimas

1). Pirkėjų rusijos federacija ir Ukraina turi palikti savo vardą ir pavardę, kitaip jūsų paketas bus atmestas post office. 2). Jei pirkėjas iš rusijos Federacijos pasirinkti rusijos epacket,kai gausite pranešimą iš pašto tarnyba turėtų būti per penkiolika dienų į vietinį pašto skyrių rinkti savo paketą,nes pašto darbuotojai bus siunčiami į jūsų namus. 3). Brazilija pirkėjų, jei reikia, palikite, kad jūsų asmens Pridėtinės Vertės Mokesčio (PVM) skaičius, kurios gali leisti jums gauti savo paketą greičiau ir saugiau. 4). Siekiant lengva parodyti savo paketą, mes naudojame "colių" ir "cm" du rūšies vienetas, paketo matmenys, galite pakeisti, kad jums reikia pagal formulę:1 colis =2,54 cm, 1cm =0.39 colių, 5). Apie spalva:gali būti šiek tiek skiriasi spalva dėl skirtingų kompiuterio ekrano nustatymų 6). Apie aspektas: su įvairių matavimo metodas, prašome leisti 1-2cm dimensijos nuokrypis

Mokėjimo

1) Mes priimame įvairių rūšių mokėjimo. Aukščiau yra pagrindiniai mokėjimo būdą,jūs galite turėti išvaizdą.

2) Aliepxress patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandos .

3)Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Prašome patikrinti savo užsakymą:adresą,telefono numerį,kiekį ir pan.

Prašome įsitikinkite, kad patvirtinti, kad po gauti mūsų produktą,Nes, kai jūsų užsakymą,jūsų pinigai buvo sumokėti į DEPOZITINĘ.Po to, kai jūs patvirtinsite,galime gauti jūsų mokėjimą.

Pristatymas

1) Visi užsakymai bus tvarkomi per 3-4 darbo dienas, kai pereina mokėjimo.

2) Paprastai mes siūlome nemokamas pristatymas Kinija P ost Registruoti ir M ail, Kapt.lt Standartinis Pristatymas . Čia mes refernce atvykimo laikas jūsų nuoroda ,

prašome atrodo prieš priimant užsakymą.

3)pirkėjai bus atsakingas už mokesčio ar muito įkrauti savo apskrityje.

4)patikrinkite savo adresus atidžiai prieš jums proceso tvarka.mes tik laivas patvirtino, kad adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo Adresą.

5)Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų,mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

6) Už Didmeninės pirkėjas ,jeigu jūsų užsakymo suma neatitinka $200-$30 0, mes siūlome nemokamas pristatymas iki

express "Fedex", DHL, EMS, Aramex . Į actural išsamiai, prašome susisiekti su mumis diretly.

Grąžinimo & Keistis

1) Jei jums nepatinka prekę įsigijote, prašome apmokėti siuntimo krovinių ir grąžinti ją į mus per 10days. Grąžintas produktas turi būti originalioje pakuotėje ir valstybės. Mes grąžinsime

pinigus, kai tik gauna. Neišmeskite pakuotės nebus poveikį mūsų antroji pardavimas.

2 )Savo Teigiamas komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę. Maloniai kviečiame galėtų trukti vieną sekundę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5.

3). Nors mes turime griežtą ir profesinės patikrinimo kiekvieno produkto ir pakuotės, bet taip pat negali išvengti žalos, gabenimo metu. Kviečiame jus susisiekti su mumis dėl pakeitimo arba remonto, jei jūs, deja, sugadinta būklės.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų ar bet netenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą, el. paštu, mums bus labai nori išbandyti viską, siekiant padėti jums, ačiū, Mūsų Verslo Laikas: 8:00-5:30 (pirmadienis - šeštadienis) Pekino laiku

Atsiliepimai

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, komentarus, būtume dėkingi. Nes jūsų pastabas, mūsų verslo sėkmė yra labai svarbus. Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

Jums turėtų būti nepatenkinti su jūsų sandoris: 3), Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą. Atviras ginčas yra ne geriausias būdas susidoroti su problema. Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Prekės Pavadinimas RuoskyGear
Uždaryti Tipas NO
Style1 moterų joga liemenėlė
Funkcija Antifrikciniai
sporto tipas veikia
style2 moterų sporto treniruoklių liemenėlė
Modelio Numeris W142
Medžiaga 88%Nailono, 12%Spandex
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai