T10171A Variklis Laiko Įrankio Veleno Blokavimo Įrankių Rinkinys už Polo,LAVIDA,Skoda, VW Golf Audi 1.4/1.6

€19.41

--3%

€19.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: komplektas komplektai, rinkinys polo, įrankių rinkinys, Pigiai komplektas komplektai, Aukštos Kokybės rinkinys, polo, Kinijos rinkinys įrankių Tiekėjų.

Produktų Išsamiai: T10171A Variklis Laiko Įrankio Veleno Blokavimo Įrankių Rinkinys už Polo,LAVIDA,Skoda, VW Golf Audi 1.4/1.6 užrakinti kumšteliniams velenams patikrinti ir nustatyti laiką, AXU, KREPŠYS, BKG, BLF, BLN, BLP Motoren OEM NO. T10171A originalų numeriai yra palyginti tik. Ji nėra susijusi su originalų įrankį.

Išsamiai Nuotrauka:

1 .Mes laivas mūsų įrankiai visame pasaulyje.Jei jūsų šalies nėra patvirtinta sistemos, prašome susisiekti su mumis dėl laivybos kaina.

2 .Paprastai, prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą gavimo.

3 .Prašome patikrinti, jūsų adresas,mes neatsakome už bet kokią pristatymo dėl neteisingai įrašyto arba nepristatyti adresą.

4 .Paprastai užsakymas yra išsiųstas Kinija Paštu.Ji trunka ilgą laiką.Mes taip pat coud išsiųsti užsakymą UPS, FEDEX, TNT, ARAMAX,Shunfeng Express konkurencingą kainą. Susisiekite su mumis jei jums reikia, kiti siuntimo būdai.

Muitinės Mokestis:

Dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų. Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.

Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas. Mes neturime atskaitingas muito mokestis, Prašome

check it out, muitų politikos ne savo vietoje, pavyzdžiui, Italijoje ir Olandijoje. Jei jūs turite mokėti muitų mokesčiai,

tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

1 .Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime. Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas, ir supakuoti geros būklės.

2 . Mes siūlome 3 dienų miręs dėl atvykimo pakeitimo garantija nuo gavimo datos. Pirkėjas apmoka grąžinimo, laivybos mokestis, ir mes paštas pakeitimo metu mūsų kaina gavusi grąžinama prekė.

3 .Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos bus išleista apie gautas prekes.

1) bičiulio,savo anksti patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,

mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Elemento Plotis 26cm
Elemento Ilgio 40cm
Medžiagos Tipas Plieno
Elemento Tipas Variklio Priežiūra
Specialios Funkcijos Veleno Blokavimo Įrankių Rinkinys
Prekės Svoris 2kg
Prekės Pavadinimas HTL
Modelio Pavadinimas HT05746B
Elemento Aukštis 10cm
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)

Panašūs produktai