1000PCS F5 ROŽINĖ LED DIP-2 5MM ( APVALUS ) Vanduo skaidrus ILGAS KOJAS 1.8-2.2 V 2000-3000MCD šviesos diodų LEMPOS

€14.12

-4%

€14.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led 5mm 1000pcs, 1000pcs 5mm led, lempos, Pigūs led 5mm 1000pcs, Aukštos Kokybės 1000pcs 5mm led, Kinija lempos Tiekėjų.

Sveiki atvykę į Oweis Electronics " (HK) -Doris parduotuvė

Mes tiekėjas ICs, Tranzistorius, Diodus,Jungiklis,Jungtis... nes tik sistemos, mes galime ne juos visus mano parduotuvėje.

Jei jums reikia daugiau prekių kiekį arba bet koks kitas dalykas, iš Kinijos , Prašome susisiekti su manimi laisvai. Aš duosiu jums gerą kainą!

Pranešimas: Prašome žinoti, kad, Kinija įprasta mažas pakelis negali būti sekami!

----------------------------------------- Mėgautis savo pirkinių ------------------------------------------

Garantija - 90days garantija . Mokėjimo - Jūs galite naudoti savo cridit kortelę ar kt., bet klausimas apie mokėjimo prašome patikrinti šią nuorodą : Siuntos - DHL, " FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post yra prieinamos. - Prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinio telefono numeris yra teisingas, kai jums pasiūlymą prekę. - Sekimo svetainė: www.17tack.net Importo Mokesčiai ar Muitai - Importo muitai, mokesčiai ir kitos rinkliavos nutiko jūsų pusės nėra įtraukti į kainą, prekės. Šie mokesčiai yra teikiama pirkėjui. - Jei tau reikia, man declear mažiau vertės, kai shiping savo sklypo , praneškite man! Atsiliepimų - Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką. - Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas. Labai ačiū už jūsų paramą ir linkime jums geros dienos!

Elemento Tipas Kamuolys
Modelio Numeris F5 ROŽINĖ
Pakuotės Dydis 13cm x 10cm x 3cm (5.12in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai