40pc PT31 LG40 Oro Plazmos Pjovimo, Pjovimo Suvartojamas Už CUT30 40 50 Reikmenys Hafnio Vielos Cooper Trumpas Patarimai, ir Elektrodai

€10.48

-24%

€13.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pt31 lg40, plasma cutter reikmenys, plazminio pjovimo reikmenys, Pigūs pt31 lg40, Aukštos Kokybės plasma cutter reikmenys, Kinija plazminio pjovimo eksploatacinių medžiagų Tiekėjai.

--- 10vnt cooper patarimai+10vnt cooper elektrodai+10vnt dujų žiedas+10vnt Shield Puodeliai

--- 10vnt Hafnio patarimai+10vnt Hafnio elektrodai+10vnt dujų žiedas+10vnt Shield Puodeliai

.

1.Pakuotė,

10 vienetų Pjovimo Patarimai -- Trumpas

10 vienetų Pjovimo Elektrodai-Nedidelė

10 vienetų Shield " Taurės

10 Vnt Dujų Žiedas

*Kad vartojimo reikmenys, gali dirbti su ESAB/L-TEC PT-31, LG-40 ir WSD-LG40 Pjovimo Degiklį. Šie šviestuvai Plazmos pjovimo,pvz., CUT-40, CUT-40D, LGK-40, CT312, CT312D, CT416, CT-416D, CT518, CT518D, Super160, Super160P ir kt.

*Markės Mašina būtų Rilon, Riland, Jasic, Mitech, Chiry, UNT, Kriptonas, Berlan, Longetivity ir pan .

*Kaina gali būti pigiau, dėl didelio užsakymo kiekio. Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.

*Prekės bus išsiųstos Registruotu Oro Paštu Po tą pačią arba kitą darbo dieną po gauto apmokėjimo, tranzito laikas yra maždaug 10-25 dienomis įprasta.

Pastaba: gali būti nedidelis nuokrypis , tačiau tai neturės įtakos naudojimas

Visi paketai su Brazilija, reikia CPF skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS. Visi paketai į Argentiną reikia CUIT skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS. Visi paketai, Čilė reikia VĖŽIOSE skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS. Visi paketai, kad Rusija turi Visas Pavadinimas(vardas) + Vidurio vardas + pavardė). 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų . Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus. 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 5-10 darbo dienų parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. visi mano prekes tiesiog imti tik maža dalis laivybos išlaidos,ir dauguma šalies nemokamas pristatymas 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas. JAV teritorijų, prašome palikti komentarą, kai jūsų užsakymo pateikimo. Pavyzdžiui, jei jums buvo Guamas, Puerto Rikas, galėtumėte nurodyti, Guamas, Puerto Rikas šalies dalyje. Klientai iš Brazilijos turėtų palikti pranešimą teikti mums savo 11 skaitmenų CPF kaip jūsų užsakymą reikia. Apie Muito norma, atsižvelgiant Į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu, ir jums reikia palikti mane dėmesį, kad arba užsisakyti pranešimą pasakykite man, kiek aš turėčiau pasirašyti sąskaitą faktūrą (jei jūs neturite pasakyti, kiek turėčiau pasirašyti sąskaitą faktūrą,aš pasirašys maždaug 2/3 aktas vertė sąskaitoje faktūroje). Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis. Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums. Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas. TRUSOXIN internetinė parduotuvė, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą. Todėl kokybė yra garantuojama. Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti. Tačiau jums reikia patvirtinti savo reikia atidžiai! Dė : mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos. Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Prekės SKU numerį

*Vaizdo defektais, karoliukai. Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš TRUSOXIN, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 7 dienas pristatytas dienos. Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 7 dienas pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

st

Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
spalva raudona, vario
Prašymas PT31 fakelas
Prekės Pavadinimas TRUSOXIN
Kalibras Cooper Rinkinys, Hafnis Rinkinys
Modelio Numeris PT31 Trumpas
Įrenginio Tipas daug (40 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 18cm (3.94in x 3.94in x 7.09in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai