15:1, Planetų pavarų Dėžė Nema 23 Stepper Motorinių 2.8 į "PASIDARYK pats" CNC Staklyno Tekinimo Maršrutizatorius

€49.77

--8%

€46.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: planetų pavarų dėžė nema, Nema 23, pavarų dėžė nema, Pigūs planetų pavarų dėžė nema, Aukštos Kokybės nema 23, Kinija pavarų dėžė nema Tiekėjų.

100% naujas Prekės ženklas OSM(viena iš didžiausių gamintojas stepper motorinių Kinijoje).

Tai NEMA 23 Stepper motor yra integruotas Planetų pavarų dėžė su 15.3:1 perdavimo skaičiumi, rezoliucija pasiekti 0.12° žingsnis kampas. Kiekvieno etapo atkreipia 2.8, todėl holdingo sukimo momentas 15.5 Nm.

Prašome atkreipti dėmesį, kad ši planetų pavarų dėžė nėra didelio tikslumo pavarų dėžė, reakciją galime pažadėjo yra . Specifikacija

Gamintojas Dalies Numeris 23HS22-2804S-PG15 Variklio Tipas Bipoliniu Stepper Žingsnis Kampą(W/O pavarų Dėžė) 1.8° Holdingo Sukimo momentą 15.5 Nm Nominali Srovė/etapas 2.8 Etapas Atsparumas 0.9 omai Įtampa 2.5 V Induktyvumą, 2.5 mH±20%(1KHz) Pavarų dėžės Tipas Planetinis reduktorius, Santykis(Tikslios Pavaros Santykis) 15 + 3/10 Efektyvumo 81% Reakciją, esant be apkrovos Max.Leistinas Sukimo momentas 30 nm(4248oz-in) Metu Leistinas Sukimo momentas 50Nm(7080oz-in) Veleno Maksimali Ašinė Apkrova 100N Veleno Didžiausias Radialinė Apkrova 200N

Piešimo Laidų Jungtis

Kodėl StepperOnline ?

Daugiau Nei 10.000 Produktų Sandėlyje:

Mūsų veteranai inžinieriai pasirinktą šimtai tipiškas modelius iš mūsų pardavimų rekordus, ir mes įžuvinti mūsų sandėlį. Daugiau nei 10.000 produktai yra pasirengę į laivą ir pažadame, pristatyti savo prekes per 24 Valandas!

Žemos Kainos Tiesiogiai Iš Gamyklos Tiekėjai:

Kaip Kinija pagrįstas platintojas, StepperOnline sukūrė ilgalaikius ryšius su daugiau nei 50 gamyklų. Mes pirkti produktus su didžiulį kiekį sumažinti išlaidas, kiek įmanoma. Net mūsų kainos yra mažesnės nei kaina, kurią jūs gaunate iš gamintojo tiesiogiai.

Greitas Pristatymas Visame Pasaulyje:

Per 2015 m., pastatėme keturis sandėliuose, kuris įsikūręs JAV, jungtinė karalystė, Vokietija ir Australija. Bendradarbiaudami su vietos logistikos paslaugų tiekėjai, mes galime laivas greičiau ir gauti grąžinimas prekių lengviau.

Aukštos Kokybės, Pasaulinius Standartus:

Bendradarbiauti su Top 3 žinomų gamintojų, įsitikinkite, kad produktai yra gaminami naudojant aukštos kokybės, ir in-house QC dep., užtikrinti, kad visi ir kiekvienas daiktas įsigytas atitinka pasaulinius kokybės standartus.

Klientų Aptarnavimo Ir Techninio Palaikymo Tarnybą:

Gausite susisiekti su StepperOnline per Telefono, elektroninio Pašto, o taip pat internetu (Live Chat, mūsų inžinierius) yra pasirengę tarnauti jums!

Lankstus Pritaikymas:

Nedidelį kiekį, ir pritaikyti produktai yra prieinami, mes pristatymas jūsų mėginių per neįtikėtinai trumpą laiką.

Atsiliepimų & Kontaktai

Mes stengiamės išlaikyti aukščiausius standartus kompetencijos apsipirkimas ir 100% klientų pasitenkinimo! Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes nuoširdžiai paprašyti, kad jus susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas. Nieko klausimų apie produkto, kainos, pristatymo arba užsakymo būsena, prašome susisiekti su mumis naudojant pranešimą ar interneto pokalbių įrankis.

Garantija Ir Grąžinimo

Visi parduotų daiktų yra visiškai naujos, suteikiama 1 METŲ GARANTIJA nuo pardavimo. Jei gausite klaidingą ar nekokybiška prekė, prašome elektroniniu paštu mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą. Vėliau kaip per 15 dienų nuo prekės negali būti priimami, grįžta. Jei prekės yra su trūkumais, mes atsiųsime atsarginės dalys, arba grąžinsime jums gavusi įrodymų su trūkumais nuotraukas daiktų, kad gavote. Laivybos ir tvarkymo nėra grąžinami. Dėl užsakymą apribojimų, prašome susisiekti su Stepperonline Klientų aptarnavimo, prieš jums grąžinti prekes.

Apie StepperOnline

2005 m., StepperOnline įkurta kaip didmenininkas dėl žingsninių variklių, stepper motorinių vairuotojai, maitinimo šaltiniai ir cnc router rinkiniai. 2008 m., StepperOnline metinės pajamos sieks 3 mln. 2013 m., StepperOnline įsigijo AKM Coporation (pirmaujanti bendrovė, Judesio Kontrolės pramonė) oficialiai. Iki 2015 m., StepperOnline pastatė keturis sandėliuose, kuris įsikūręs JAV, jungtinė karalystė, Vokietija ir Australija. Bendradarbiaudami su vietos logistikos paslaugų tiekėjai, mes galime laivas greičiau ir gauti grąžinimas prekių lengviau.

"Mūsų tikslas yra sukurti geriausia vieta teikti aukštos kokybės stepper gaminius pagal mažiausią kainą !"

---- StepperOnline

Etapas 2
sertifikavimo ISO,CE,ROHS,BMK
Modelio Numeris 23HS22-2804S-PG15
Holdingo Sukimo Momentas 15.5 Nm
Žingsnis Kampas(laipsniais) 1.8 laipsnių
Tipas Hibridas
Srovė / Etapas 2.8
Prekės Pavadinimas STEPPERONLINE
Pakuotės Svoris 1.6kg (3.53lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 11cm x 15cm x 10cm (4.33in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai