MOPAI ABS Automobilio Eksterjero Uodega Galinis Bamperis Priešrūkinis Žibintas Padengti Apdailos Apsaugoti Suzuki Jimny 2007 M. Iki Automobilio Stiliaus

€16.58

-30%

€23.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priešrūkinis žibintas dangtis, Išoriniai Priedai, už suzuki, Pigūs priešrūkinis žibintas dangtis, Aukštos Kokybės išorės priedai, Kinijos suzuki Tiekėjų.

Specifikacija 1. Automobilio Modelis: už Suzuki Jimny 2. Spalva: Chromas, Pilka 3. Medžiaga: ABS 4. Svoris: 0.2 kg 5. Rinkinį Sudaro: 2 vnt/6 rinkinys. 100% Brand New Aukštos Kokybės 7. Papuoškite savo automobilį žavinga prabangos ryškus Pastaba: Prašome patikrinti, ar šis elementas gali tilpti į savo automobilį prieš perkant. Dalykai, kuriems reikia dėmesio, prieš mokėjimo

1. Rusijos draugai,parašykite savo vardą ir pavardę.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas yra teisingas,Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis prieš pristatymas.

3. Prašome patikrinti, ar šis elementas gali tilpti į savo automobilį prieš perkant!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Vežimą:

1. Kapt.lt Standartinis Pristatymas ir Kapt.lt Premium Laivybos

Kapt.lt oficiali logistikos,Jei jums mokėti pakankamai siuntimo išlaidų,mes pasirinkti siųsti Kapt.lt Pristatymas,pls suprasti.

2. Transportavimo laikas :Normalus: atvykti į paskirties vietą, apie 16-35 dienų,Brazilija pažadėjo 90 dienų, ir kitos šalys pažadėjo 60 dienų

3. Šalims, su nemokama laivybos,tik per 2KG,išskyrus ypatingus produktus.

4. Visi importo mokesčiai/pareigas(jei yra) turėtų būti sumokėti jūs.

5. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.ir mes nesame atsakingi už žalą arba siuntinys buvo sulaikytas vietos custom

6. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių, prašome susisiekti su mumis,ačiū.

Instrukcijos:(su 3M juosta ant nugaros punktas)

1 žingsnis: Prašome gera vieta ir įsitikinkite, kad nėra dulkių.

2 žingsnis: Pašalinti 3M klijai atgal.

3 veiksmas: Šilumos 3M klijai karšto oro ginklą ar plaukų džiovintuvas; (patarimas išleisti su pateikta 3M juosta yra šiltas produktas tai daro klijai ant daugiau juosta lipni.)

Step4: Įdiegti produktus tinkamoje vietoje,Nereikia plauti savo automobilį per 48 valandas.

Atsiliepimai

1. Teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums,būsime labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių atsiliepimus ir palikti teigiamų komentarų apie savo patirtį su mumis!

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

spalva "Chrome", Raudona
Modelis, Metai 2007 m. iki
Elemento Ilgio 0inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Specialios Funkcijos Apdailos ir apsaugoti
Medžiaga ABS
Elemento Plotis 0inch
Prekės Skersmuo 0inch
Prekės Svoris 0.05kg
Automobilio modelis Už Suzuki Jimny
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Tipas Chromo Stilius
Modelio Pavadinimas szzt02318
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai