Sexy Raudona Undinėlės Promenadzie Suknelė 2017 Ilgai Apynasrio Zawalcowany Slim Backless vestidos de fiesta Oficialų Vakare Gown Partijos Inscenizacija Suknelės

€131.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prom dresses 2017, raudona undinėlės prom dress, undinė prom dress, Pigūs prom dresses 2017, Aukštos Kokybės raudona undinėlės prom dress, Kinija undinė promenadzie suknelė Tiekėjų.

Spalvų Schema

Pastaba:

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.

Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir paprašė visus klausimus PRIEŠ SIŪLYMĄ.

**Prašome atkreipti Dėmesį, kad dydis ir spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos. Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Dydžių Lentelė

Kaip matuoti

Praneškite mums bent jau ši informacija:

Pavyzdžiui: Dydžio vienetas: 1 cm,Pilna Krūtinė: 2,Liemuo: 3,Klubai: 5,Pečių ant Grindų su batai: 6,ūgis su bateliais apie: 7,petys į Petį: 8,Ginklų akis: 9,Rankovės Ilgis: 10,Bicepso: 11,Peties, kad Krūtinė: 12,Suknelė Spalva:

Krūtinė *Tai nėra jūsų liemenėlės dydis, kai matavimo turite dėvėti liemenėlė. *Jūsų rankos turėtų būti atsipalaidavęs, ir žemyn jūsų pusės. *Imtis juosta skersai galo dalis jūsų biustas ir aplink nugaros.

Juosmens *Tai gamtos talėja, kuris taip pat yra mažiausia dalis jūsų juosmens. *Paprastai tai apie colių virš jūsų bamba. *Laikykite juosta šiek tiek laisvi, kad būtų galima kvėpavimo kambarį.

Klubai *Surasti didžiausią dalį klubų. *Paprastai apie 7. žemiau gamtos juosmens. *Juosta turėtų teptuku abiejuose hipbones.

Tuščiavidurio Grindų *Tai yra ilgis nuo jūsų tuščiaviduriai (tuščiavidurio tik pagal jūsų kaklo), kad jūsų kulniukai. *Imtis juosta iš savo priešais, su basos pėdos. *Jūs turėtų stovėti vertikaliai, o jūsų kojos turi laikyti kartu.

Aukštis *Stovėti tiesiai, kojos kartu. *Priemonė basomis kojomis. *Pradeda viršuje galvos ir traukti juosta tiesiai žemyn prie grindų.

Ginklų akis: Rankos Ilgio *Peties taško iki riešo su arm pratęstas.

Petys į petį *Įvertinti savo pečių plotis iš nugaros.

DUK

Q:Kaip man žinoti, kad jūsų suknelė kokybės nematydami suknelė

A:mes esame geriausios kokybės vestuvių suknelė ir vakarinę suknelę gamyklos "Ebay".mes turime talentingiausių rankų darbuotojų ir dressmakers užtikrinti geriausią kokybę.

Q : Pagalbos! Man reikia suknelė iš karto!Ar jums siūlome pagreitintas tarptautinės laivybos?

A :Mes dabar siūlo pagreitintą tarptautinį aptarnavimo standartą su prioritetas užsakymus, kurių pristatymas 3-5 darbo dienas, priklausomai nuo jūsų buvimo vietą. Susisiekite su mumis pristatymo data suknelė jus domina.

Q: ar Gali u, kad suknelė man, jei galiu siųsti u paveikslėlį?

A: Taip, prašome mums pranešimą suknelė nuotraukas, mes patikrinti ir atsakyti ne pirmą kartą.mes priimame užsakymą užsakymus.

Klausimas: ar galėčiau pakeisti, kad mano suknelė, jei aš jį gauti, ir jis netelpa visiškai teisus?

A: Taip. Jei jūsų dydis svyruoja ar norite pakeisti suknelę, šiek tiek, mes visada palikite keletą colių siūles taip, kad jūsų vietos siuvėjo galite lengvai padaryti pakeitimus, kaip reikia. Suknelės paprastai turi tam tikrą 1 cm pusėje siūlės. Gėlių išsamiai, ornamento formavimas arba diržai/juostelės gali riboti galimybę leisti suknelė iš.

Klausimą nebuvo atsakyta aukščiau?

Susisiekite su mumis daugiau informacijos

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Mes tik laivas patvirtino, adresas PayPal. Prieš jums mokėti,

prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą PayPal rungtynes adresas norite mums laivas.

Pirkėjų Informacija:

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.

Bet kartais tarptautinio pristatymas labai priklauso nuo kurjerių įmonės

ir vietos muitinės ir (arba) muitai. , Jei jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko,

prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika

atkreipkite dėmesį:mes negalime sutikti grąžinimo, laivybos mokestis

Mes tikimės, kad jums būtų visiškai patenkintas savo pirkiniu,todėl mes priimame grąžinimo, keitimo ar grąžinimo jei suknelė turi kokybės problemų.

Kiek žinau, ši suknelė yra paprotys, suknelė,mes tiesiog custom suknelė pagal vaizdą,kad sunku, kad ji lygiai taip pat, kaip paveikslėlyje,mes tik žada padaryti viską, kad ji panaši į vaizdą,kad mes negalime sutikti grąžinti, jei u tik manau, kad suknelė nemėgsta nuotrauką.Mes, pažiūrėkite atidžiai prieš išsiųstas, taip dydis turi būti tokios pačios, kaip išsamiai u davė mums,prašome galite siųsti suknelė atgal,tada mes matuoti dar kartą .jei tai tikrai mūsų klaida, apie dydį ,mes galime nustatyti suknelė arba padaryti naują suknelę už jus

prieš siunčiate atgal ,aš siūlau jums įvertinti save ir įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą matavimai mums.

Jei suknelė neturi kokybės problemų, mes galime taip pat tinka suknelė, kaip nemokamas, tačiau grįžti pašto išlaidas reikia mokėti u. Bet reikia galite susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gaunate suknelė.atkreipkite dėmesį:mes negalime sutikti pašto grąžinti, ir jei u wanna grįžti suknelė jav, grįžti pašto išlaidas reikia mokėti u,

Mūsų tikslas yra padaryti grąžinimo procesą taip paprasta, kaip įmanoma, įsitikinkite, kad jums atrodyti ir jaustis savo geriausia savo didelis įvykis.

Laivybos Metodą Mes paprastai pristatymas per UPS,DHL, "FEDEX" IR " TNT , ir kt. Jei pageidaujate kitų , prašome susisiekti su mumis , mes galime laivas pagal jūsų užklausą.

Iškirpte Apynasrio
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Siluetas Trimitas / Mermaid
Apdaila Duobute
Prekės Pavadinimas kissbridal
spalva Juoda, Mėlyna, Pilka, Žalia, Dramblio Kaulo, Oranžinė, Rožinė, Violetinė, Raudona, Sidabrinė, Balta, Geltona
Audinio Tipas Šifono
Elemento Tipas Prom Dresses
Traukinys Nėra
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18, 18W, 20W, 22W, 24W
Proga Keltas
Built-in Liemenėlė Taip
Medžiaga Linas,Polietersulfonas,Bambuko Pluošto,Medvilnės,Viskozės,Mikropluošto,Sintetinės Odos,Akrilo,Lycra,Originali Oda,Poliesteris,Acetatas,Kašmyras,Spandex,Nailono,Modalinis Pluoštas,Viskozė,Vilna
Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai
Tikrasis Vaizdai Taip
Modelio Numeris KM-232
Talėja Natūralus
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Stilius Nuo Peties
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai