DIYKIT 7inch HD išoriniai Automobilių Stebėti + SPINDULIŲ CCD Automobilių Atsarginės Kameros Belaidžio Stovėjimo Rinkinys, Skirtas Automobilių, Autobusų, Sunkvežimių, Furgonų Priekabos RV

€72.32

-6%

€76.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių atsarginės kamera, wireless, atsarginė kamera, wireless, ccd camera kit, Pigūs automobilių atsarginės kamera, wireless, Aukštos Kokybės atsarginė kamera, wireless, Kinija ccd camera kit Tiekėjų.

Belaidžio 7inch 800 x 480 HD Ekranas, Automobilių Stebėti + IR CCD Kamera

7inch Stebėti Statyti-4 Skirtingų Dažnių

Atsparus vandeniui ir SPINDULIŲ Naktinio Matymo CCD Camera

30 metrų ilgio perdavimo atstumas

Sunkvežimių / automobilių priekabos-Nameliai / Autobusai / Mikroautobusai

Tai yra Statyti-Belaidžių Siųstuvų & Imtuvai IR CCD Caemra ir HD 7 colių ekranas su rezoliucija 800 x 480, imtis su dviem vaizdo įvestis , gali connedt su Galinio vaizdo Kameros ir Stebėjimo kamerų / DVD . T jis Camera CCD vaizdo jutiklis rezultatų skaitmeninius signalus, kad yra geresnių nuotraukų aiškumo, spalvos, kontrasto ir aštrumo, nei CMOS fotoaparatas, su savo 18 atskirų Infraraudonųjų spindulių (IR) LED, tai rodo aiškius vaizdus esant silpnam apšvietimui, ypač naktį aplinkybes. Šis sunkiųjų CCD kamera yra kieto metalo jungtinėse bylose, vandens ir purvo įrodymas. Jis gali trukti ilgiau, be šildymo, todėl jūs galite rodyti galinio vaizdo visą laiką.

7 colių pločio peržiūrėti kampo 16:9 ekrano režimas, Reguliuojamas vaizdo ryškumas / spalva / priešingai, Perjungti ekrano režimą, nuotolinio valdymo pultas, Ekranas ekrano žiūrėjimo kampas 15º rankinis reguliavimas, Automobilių atsarginės backsight funkcija, automatinis vaizdo perjungimas į dešinę arba į kairę, Vaizdo signalas dingsta, ekranas mėlynas ekranas, Didelės raiškos ir Įstrižainės Kampas 120º, Horizontalus Kampas 90 ºc peržiūrėti kampų, Su gera vandeniui funkcija, Taikomos įvairių Transporto priemonių: automobilių, sunkvežimių, RV, autobusų, Išspręsti problemą, bloga automobilio galinio vaizdo efektas, gali padėti sumažinti incidentų ir nelaimingų atsitikimų, Paramos IR Naktį color CCD vaizdo, Su savo elegantiško ir šiuolaikinio dizaino, šis fotoaparatas yra labai populiarus, Pagaminti iš aukštos kokybės ir tvirtos medžiagos, Mes atsiųsime NTSC / PAL, atsižvelgiant į jūsų šalį, jei jūs turite kitų reikalavimų, prašome palikti pranešimą.

Tai 7inch HD ekranas statyti-4 skirtingų dažnių, todėl gali palaikyti ne daugiau kaip 1 monitorius su 4 belaidės kameros ir fotoaparato vaizdą galite naudoti mygtuką perjungti įvairių vaizdo kamera vaizdo kameros.

Mes atsiųsime Veidrodyje kaip numatytuosius, jei jums reikia ne veidrodinis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Skirtumas tarp CCD ir CMOS kamera :

CCD objektyvas aišku, naktinio matymo, nors ir prasto apšvietimo aplinkoje. 120 laipsnių kampo objektyvas, užtikrinti, automobilių galinis šoninis veiksmingai atbulinės eigos ir stovėjimo operacija

Su šią prekę, jūs galite palikti savo automobilį lengvai, greitai ir saugiai.Jai bus daug saugiau, pradedantiesiems ar net profesionaliems vairuotojams.Kaip jūs niekada nežinote, kai avarija įvyks.Jums gali paruošti dar blogiau.

Techniniai duomenys:

Ekranas : Ekrano dydis: 7inches vaizdo režimas: 16:9 Sistema: PAL / NTSC (Auto) Apibrėžimas: 800(H) x 480(V) Nominali įtampa: 12V-24V galingumas: 7W Būdas kontrolė: Stebėti mygtuką ir nuotolinio valdymo Vedio įvestis: Dvi vaizdo įvesties būdas Veikimo temperatūra: 0 °c -40 °c Sandėliavimo temperatūra: nuo-20c °c -60 °c Ryškumas: 250cd/m⊃2; Kontrastas: 300:1 vaizdo Kamera: 1/4" CCD vaizdo jutiklis 2,8 mm objektyvas Spalvingas vaizdas (b/w vaizdo, naktinio matymo) Pixel: 628 x 582 Signalo sistema: PAL/NTSC Peržiūrėti kampas: Įstrižainė Kampas 120º, Horizontalus Kampas 90 ºc Horizontali rezoliucija: 420 TV Eilutės 18 IR LED teršėjams naktinio matymo Minimalus apšvietimas: 1.0 LUX F=1.2 Naktinio matymo diapazonas: 10 metrų foninio Apšvietimo kompensavimas: Auto Užrakto greitis: 1/50 ~ 1/100,000 sek Vandeniui atsparus Maitinimo šaltinis: DC 12V-24V Labai priežiūra, apsaugos kamera, autobusų, konteinerių krautuvas ar namuose

PASTABA: NĖRA montavimo instrukcija viduje, įsitikinkite, kad jūs galite įdiegti elementą, be montavimas vadovo prieš pirkti prekės!

Pakavimo sąrašas:

1 x Build-in Imtuvas HD 7inch ekranas 1 x Nuotolinio valdymo pultas 1 x Build-in Siųstuvas IR CCD kamera ( veidrodinis ) 2 x Maitinimo kabelis 1 x anglų vartotojo vadovas

Laidais ar Bevielio ryšio Belaidžio
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Rezoliucija 800 x 480
vartojimas 7W
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
sistema PAL / NTSC
Prekės Pavadinimas DIYKIT
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Kraštinių Santykis 16
Medžiagos Tipas ABS
Pagalbinė Linija No
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.3kg (2.87lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)

Panašūs produktai