JINAO Hip-Hop Vario, Aukso Spalva, Padengtą Lediniame Iš Mikro Nutiesti CZ Stone Angelo Sparnu Su Pilna priedai veltiniams, Karoliai Vyrams, Moterims

€14.30

-13%

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Pakabukas, Pigūs Karoliai Pakabukas, JINAO Hip-Hop Vario, Aukso Spalva, Padengtą Lediniame Iš Mikro Nutiesti CZ Stone Angelo Sparnu Su Pilna priedai veltiniams, Karoliai Vyrams, Moterims.

Nauji Karšto Mikro Nutiesti Kubinis Cirkonis Seris

Prekės įvadas JINAO yra mūsų išskirtinis prekės ženklas ir mes specializuojamės mados ir geros kokybės produktus. Mūsų tikslas-teikti savo klientams aukštos kokybės produktus ir geriausias paslaugas. JINAO-Garantija 1. Produktai parduodami nauji 2 sąlyga. Mes, palaikyti ryšius su jums prieš ir po pirkimo. 3. Jei gaunate prekes, ir yra nepatenkinti mūsų produktai, mes pažadėjo 90 dienų garantija. Paslaugas po pardavimo, Mes bendraukite su jums prieš ir po pirkimo. Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti mums pranešimą. Mes atsakysime jums per 12 valandų. Aprašymas: (1)Būklė:100% visiškai naujas (2)medžiagų:vario, CZ Stone (3) Žavinga dizainas ir puiki kokybė. (4) Mados Europoje ir JAV rinkos. (5) Patikima kokybe ir prieinamą kainą.Mes turime profesionalių QC komanda apžiūrėti kiekvienas produktas kruopščiai (6) Jūs galite maišyti produktus, bet ko jūs norite (7) svoris:24.5 g grandinės ilgis:60cm pakabukas ilgis:4.5*4,7 cm Grandinės Tipas:Lyno, Grandinės,Franco Grandinės,Kubos Grandinės. Nuotraukas Rodyti:

Pakabukas Dydis 4.5 cm*4.7 cm
Metalo spalvos Virvės, Kubos, Prancūzijos
Prekės Pavadinimas jinao
Elemento Tipas Karoliai
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Metalų Tipas Vario
Stilius Hiphop/Rock
Lytis Unisex
Modelio Numeris NK18030001
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Pav.
Pakuotės Dydis 10cm x 9cm x 3cm (3.94in x 3.54in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)

Panašūs produktai