Nauja UK be Klaviatūros Apšvietimas Macbook Pro "ir 17.1" A1297 2009-2011 Metų

€17.27

--5%

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klaviatūros kitty, klaviatūros splitter, klaviatūra odos, Pigūs klaviatūros kitty, Aukštos Kokybės klaviatūros splitter, Kinija klaviatūra odos Tiekėjai.

Nauja UK be Klaviatūros Apšvietimas Macbook Pro "ir 17.1" A1297 2009-2011 Metų yra dvi klaviatūros keycap, mes atsitiktinai siųsti, kaip nuotraukoje.

Garantija: 1 Metai

Pristatymas:

Šalies VIDAUS Klientams: Elementai yra paprastai išsiunčiamas per 2 darbo dienas po apmokėjimo gavo. Visi užsakymai yra siunčiami per Hongkong Post ar vietos per kurjerį. Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos pristatymo būdą. TARPTAUTINIŲ Klientų: Mūsų laivas Pasaulyje. Visi užsakymai yra supakuota saugiai su oro pagalve. Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 2 darbo dienas po apmokėjimo gavo. Pirkėjai yra atsakingas už visų mokesčių ir muitų mokesčiai. Tarptautiniai užsakymai, padaryti keletą savaičių ilgiau, nei tikėtasi, kad atvykti dėl vėlavimų muitinės tvarkymo. Lentelėje parodyta žemiau yra nuoroda tik . Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos laivybos mokestis ir pristatymo laiką.

Apmokėjimas:

Mes priimame mokėjimus, įskaitant TT, Kredito Kortelės,e-čekiu, nors Alipay arba Paypal.

Kaip pirkti:

Negaliu rasti elementą iš mūsų parduotuvėje? Gausus produktų sąrašus, norėdami gauti daugiau informacijos, laukiame jūsų susisiekti su mumis bet kuriuo metu. Prašome tai taip pat pridėti mus kaip savo " Mėgstamus Pardavėjas "ir vėl ateiti. Ačiū už sustojimo iki. Copyright © 2014 EcBuy Mall Ribotas . Visos teisės saugomos

Standartas UK Standartas
Suderinamos Prekės "apple"
Modelio Numeris už A1297
Prekės Pavadinimas XB
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai