Mados Drobės Kuprinė Raišteliu Maišelį Studentų Raišteliu Kuprinė Kolegijos Krepšiai Mergaičių Vyrų kelioniniai Krepšiai

€11.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kolegijos krepšiai mergaitės, Raišteliu Krepšys, kolegijos krepšiai, Pigūs kolegijos krepšiai mergaitės, Aukštos Kokybės raišteliu krepšys, Kinijos koledžo maišelių Tiekėjų.

Siekiant parodyti mūsų dėkojame už jūsų ateina,kai jūs, kad šis maišelis,mes pasiūlysime 1 vnt mielas butelis mobiliojo pakabinti,Tikiuosi, jūs galite patinka!nuoroda kaip žemiau jūsų rezultatai:

Mados Kempingas Drobės Kuprinė Krepšinio Raišteliu Maišelį Studentų Raišteliu Kuprinė Kolegijos Krepšiai Mergaičių Vyrų kelioniniai Krepšiai

Medžiaga:Drobė

Spalva:Juoda/Armijos Žalia

Dydis:

Maža Juoda Kuprinė: Aukštis:57cm/22.5" , Dia iš Apačios:23cm/9"

Big Black Kuprinė: Aukštis:59cm/23.2" , Dia iš Apačios:26cm/10.2"

Didelis Armijos Žalia Kuprinė: Aukštis:59cm/23.2" , Dia iš Apačios:26cm/10.2"

Geros Naujienos!! Kai jūs padaryti, kad iš mūsų parduotuvės ,tuomet pridėti tik $1 , jūs galite gauti 1 vnt kuprinė padengti, pavyzdžiui, toliau,jei jums reikia,prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo iki mokėjimo,jie padės jums pakeisti kainą,tada jums padaryti mokėjimo,mes pasirūpinsime kuprinė dangtelis su jūsų užsakymą, su jumis kartu!

http://Kapt.lt/store/product/45Ltr-Solid-Waterproof-Backpack-Bag-UV-protection-Waterproof-Dust-proof-Rainproof-Hiking-Outdoor-Camping-Shoulder-Bag/1748625_32414527402.html

Apie Mokėjimą:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

Apie Siuntos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime visą adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems ,Prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis. Apie Spalvą, Nes Monitoriaus Spalva produktas, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Dėkojame už jūsų suprasti. Apie Dydį Prašome atsižvelgti 1-3 cm skirtumas, nes rankinis matavimas. Grįžti&Grąžinti, Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis kumštį,mes ir elgtis su juo kaip įmanoma greičiau.mes susidoroti su tai priklauso nuo politikos Kapt.lt. Apie Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti produkto,prašome pateikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ.Ačiū.

Kuprinės Tipą Softback
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
Uždaryti Tipas string
Technics krepšinio kuprinė
Modelio Tipas Kietas
Talpa 20-35 L
Modelio Numeris Raišteliu Krepšys
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Apdaila Nėra
Pagrindinė Medžiaga Drobė
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Kuprinė Naudojimo Kasdien Kuprinė
Lietaus No
Stilius Mados
Elemento Tipas Kuprinės
Lytis Unisex
Išorinis Nėra
Pamušalas Poliesteris
Prekės Pavadinimas Gsenmo
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 30cm x 5cm (17.72in x 11.81in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai