100vnt Didelio Dydžio Aišku, lipnios Drabužiai, Plastikinės Pakuotės Maišelis, OPP Krepšys Kailio Striukė ir Drabužis, 50x68cm

€31.38

-5%

€33.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: drabužių, plastiko, krepšys plastikinis, krepšys, Pigūs drabužiai plastiko, Aukštos Kokybės plastiko maišelį, Kinija krepšys Tiekėjų.

100vnt didelio Dydžio, Aišku, lipnios Drabužiai, Plastikinės Pakuotės Maišelis, OPP Krepšį Drabužius, Megztinis, Šalikas, 50x68cm

Dydis: 50x68cm Pakuotė: 100x Plastikinės Pakuotės Maišelis Pranešimas: 1. Mūsų parduotuvėje ir visi produktai, siūlome pigūs ir kokybiškas paslaugas,prašome nedvejodami pirkti! 2.Rusijos Draugas: prašome palikite savo vardą, pavardę(pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą( Buto Nr.,Gatvės,Miesto,Regiono ir šalies), kai jūs paymen. 3.Prašome leisti 1-2mm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 4.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. Funkcijos: 1.Ji suteikia gražią išvaizdą jūsų produktui. 2.Šie maišeliai yra puikus laikyti c lothing,kosmetika, elektroniniai produktai, Reikmenys,ir tt 3.Mėgautis savo pirkinių laiko ir turėti gerą dieną.

Drear Draugas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!! Tikimės, kad jūs turite laimingas apsipirkti čia.,Mes atsiųsime jums didelis dovana tik Ekrano nuotrauką, galite pasidalinti ja !!

Pridėti mūsų parduotuvėje :

ten bus el. paštu informuoti jus apie visus naujus atvykus arba nuolaidos.

Jokių problemų,prašome laisvai susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą komentarą.mes padėsime jums ją išspręsti,ačiū!!

Dydis 50x68cm
Klasifikacija Nustatyti
Modelis Butas Tipas
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti drabužiai
Prekės Pavadinimas AŠ'MFINE
Modelio Numeris Aišku, lipnios Drabužiai, Plastikinės Pakuotės Maišelis
Plastiko Tipas PP
Talpa 50x68cm
Funkcija Veidrodėliai,Eco-Friendly
Prašymas Puikus antspaudas veiklos,anti-corrosio
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Specifikacija 50x68cm
kostiumas Drabužių,Kailio, drabužiai,striukės
Storis 8 viela
Formos Aikštė
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Tipas Laikymo Krepšiai
Produktas OPP Krepšys Kailio Striukė ir Drabužis
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.95kg (2.09lb.)

Panašūs produktai