4pcs 40g didelis švino galva buzzbaits minkštos gumos žvejybos masalas, aštuonkojai kalmarų žvejybos kablys jaukų ešerys lydeka isca žvejyba, žvejybos reikmenys

€8.96

-14%

€10.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos reikmenys, suvilioti "octopus", žvejybos masalas, Pigūs žvejybos reikmenys, Aukštos Kokybės suvilioti aštuonkojai, Kinijos žvejybos masalas Tiekėjų.

Tipas:dideli švino žvejybos masalas

Ilgis:13cm

Svoris:40 g/vnt.

Medžiaga :švinas, metalo

Kiekis:4pcs/daug

Spalva: kaip paveikslėlyje

Kablys:sukelti galvos kabliukai

Pastaba:

1.spalvos yra vežamos atsitiktinai,paprastai, mes išsiųsti juos su įvairių spalvų

2.Kabliai yra labai aštrūs ,pls būkite atsargūs

.

Pakuotėje ir Siuntos

Nemokamas Pristatymas! Paprastai, šis paketas bus išsiųstas EMS, Honkongas Post", DHL, UPS, TNT, šios šalys nemokamai per EMS: Jungtinės valstijos, Jungtinė Karalystė, Danija, Graikija, Airija, Belgija, Liuksemburgas, Norvegija, Šveicarija, Portugalija, Vokietija, Švedija, Australija, Naujoji Zelandija, Jei galite?t rasti savo šalį minėtame sąraše, susisiekite su manimi daugiau informacijos. Prekės bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas. Paprastai, tai bus imtis 5-14 darbo dienas nuo pristatymo.

1.Mes naudojame OPP Maišelį už vieną masalą ir tada naudoti kartoninėje dėžutėje su pakuotės ji , bet ir klientų reikalavimus, taip pat atsižvelgiama.

2.Visi paketai bus išsiųsti per 3~5 darbo dienos iki EMS,HK POST ORO SKLYPAS,UPS,DHL,FENEX ar TNT. Mes priims sprendimą, kuris metodas paketai turėtų būti išsiųstas.

3.Dauguma straipsnių apskaičiuota, kad atvykti per 5~7 dienų normaliomis sąlygomis. Tačiau kai kurios šalys turės daugiau dienų sutarimu jų muitinės.

Jei ne, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

4.Po to, kai mes išsiųsti paketai,mes pateikti sekimo numerį į sistemą, ir jūs galite peržiūrėti atnaujinama.

Skelbimas:

1:Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. Jei jūs tikimės, kad jūsų užsakymas gali būti įvežami be muito, prašome susisiekti su mumis. Mums bus ženklas, kad kaip ir savo pavadinimu dalykas, su mažesnės vertės. Šis mažesnę kainą neturi įtakos bendram kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktus. Bet ji gali būti taikoma ne toms šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

2: Jei jūsų užsakymas yra labai didelis , mes gali keisti tinkamą pristatymo būdą jums , ačiū

Grąžinimo Politika

1. Mes priimti deklaracijas, kurios buvo vežamos kaip netinkamą prekę arba DOA.

2. Pirkėjas gali grąžinti prekę, jei jūs keičiate savo mintis ar įsigytų neteisingas straipsnis, bet mes negalime sau leisti grįžti mokestis.

3. Grįžta anuliuojami, jei produktas netinkamai tvarkant ar fiziškai pažeisti klientas.

4. Grįžta padarė ne brokuotas prekes bus taikoma 20% išteklių atkūrimui mokestis, Laivybos ir Tvarkymo nėra grąžinami.

5. Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant.

Atsiliepimai

1. Jeigu esate patenkinti gaminių, kuriuos gavote, prašome nedvejodami palikti mums teigiamų atsiliepimų.

2. Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir paliksime teigiamų atsiliepimų jums po pasiūlymo pabaigos.

3. Mes branginame mūsų klientus, todėl, jei turite kokių nors problemų, mes visada čia, kad pasiūlyti padėti.

4. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią wiht mums. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir mes padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

5. Dėkojame už jūsų pirkti.

Apie mus

Mes esame viena iš didžiausių B2B didmenininkai žvejybos masalas, Kompiuteriniai ir Ryšio Telefonai-priedai Rytų Kinijoje.

Mes produktų stengiasi pasiūlyti platų sprendimų, Gamyklos pardavimo tiesiogiai,atsikratyti tarpinių nuorodas, mes garantuojame gerą kokybę ir pigiausias kainas. Mes turime didelį kiekį prekių sandėlyje suteikti greitą pristatymo paslaugą; Teikti mišrių kad ir OEM paslaugas. Siūlo aukščiausios,novatoriškus produktus bei užtikrinti aukštą klientų aptarnavimo lygį. mes garantijas savo klientams gauti išskirtinę vertę, viską padaryti.

Tipas Dirbtinis Masalas
Prekės Pavadinimas HENGJIA
Pozicija Ežeras,Upė
Modelio Numeris JI008
kategorijos Suvilioti
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai