30PCS ELNA SILMIC CE-BP (RUB) 5.6 uF/50V Aukščiausios kokybės garso sistema su nepolinės elektrolitinius kondensatorius nemokamas pristatymas

€42.66

--74%

€24.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elna silmic, elektrolitinius kondensatorius garso, kondensatorius garso, Pigūs elna silmic, Aukštos Kokybės elektrolitinius kondensatorius garso, Kinija kondensatorius garso Tiekėjų.

wy-plugin-pradėti

Karšto Prekės

$83.76

$13.4

$35

$15

$19

$6.21

$6.6

$5.02

wy-plugin-end

【Pavadinimas】: ELNA SILMIC CE-BP (RUB) SERIJOS 5.6 uF / 50V AUKŠČIAUSIO LYGIO nepolinės KONDENSATORIUS GARSO

【modelis】: SILMIC CE-BP (RUB) serija

【specifikacija】: 5.6 uF / 50V

【Tikslumas】: Klasių K (Paklaida ± 10%)

【dydis】: Skersmuo 16 mm, aukštis-36mm

【Pėdų atstumas】: 7 .5mm

Praba: Naujas, epidermio šiek tiek šlifavimo gėlės, bet ne dent, pažeistos odos ir kitų nelaimingas atsitikimas

【paketo】: Bulk

【Pastaba】: Vario pin, didelis tikslumas (± 10%), mažo nuostolio didelio dabartinis dizainas, tinka įvesties ir išvesties jungtis ir galios daliklis!

\\

\\\\

【Įvadas】: \\

ELNA yra Japonijos daugiau nei 60 metų gerai žinomas elektrolitinius kondensatorius gamintojai. Su ELNA tonikas kondensatoriai būti Cerafine, Duorex, "Longlife", Silmic, Garso, Hi, ir Hi-Hi, ir yra įvairių spalvų. -Fi (juodojo aukso), STARGET (violetinė raudona skraiste), RJH / RJJ (mažos varžos filtras serija) keletas.

Į Cerafine ir Duorex rodyti garso pralaidumas; Garso saldus saldus; STARGET muzikos skonio; "Longlife" ir Silmic veiklos greitas ir galingas, tinka našumo šiuolaikinę muziką. SONY CD grotuvas, ELNA kondensatorius yra dažnai naudojama kaip filtro ir kablys, Pioneer, Marantz, Yamaha, Denon, "Accor" ir kitų high-end stiprintuvas, dažnai naudoja ELNA kondensatorius.

SILMIC serija yra skirta garso dizainas talpą, Departamentas ELNA viršuje audio kondensatoriai, stiprumo extraordry pakankamai vertinamos tarp pasaulio advanced audio kondensatoriai. Naudoti OFC deguonies nemokamai vario kojų, labai mažai iškraipymas (trečiosios harmoninis iškraipymas-120dB), mažas tiesaus nuostolių, natūralaus šilko pluošto vidutinės, aukštos kokybės garsas, žaisti šilko elastinga. natūralūs, sustiprinti atsparumą akustinių virpesių dizainas, Padidinti žemo dažnio jausmą suma storio, high-pass dalis piko sumažinti prasme piko ir tarpinio dažnio dalis grubus garso kokybę.

Vardinė Įtampa 50V
Struktūra Ilgalaikio Kondensatorius
Darbinė Temperatūra -55C--+105C
Modelio Numeris 5.6 uF/50V
Pakuotės Tipas per skylę
Tipas Aliuminio Elektrolitinių Kondensatorių
spalva Multi
Prašymas Bendrosios Paskirties
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas daug (30 vnt/lot)

Panašūs produktai