Pritaikyti specialių automobilių grindų kilimėliai Dešinėje pusėje "Nissan" SYLPHY 2016-2008 vandeniui neslidus gerai tinka kilimams,Nemokamas pristatymas

€159.81

-21%

€204.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių kilimėliai, grindų kilimėlis, grindų automobilių kilimėlis, Pigūs automobilių kilimėliai, Aukštos Kokybės grindų kilimėlis, Kinija grindų automobilių mat Tiekėjai.

1.Kaip įsitikinti, kad Puikiai tinka automobilių modeliai?

Mes galime pritaikyti daugiau nei 1000 automobilių modeliai grindų kilimėliai Dešinėje pusėje automobilius ,tad po,prašome palikti žinutę mums pasakyti:savo automobilio modelį ,tada mes, kad šis automobilių kilimėliai jūsų automobiliui,taip, kad jis galėtų įsitikinti, kad šių automobilių kilimėliai bus 100% puikiai tinka jūsų automobilio.ačiū!

2.Produkto aprašymas spalva :

3.Realus Produktas nuotraukos ir informacija (RHD) :

(BMW X5 E70 " Dešinėje pusėje)

("Porsche Cayenne", Dešinėje pusėje)

( Mercedes Benz C-Class " W205 Dešinėje pusėje )

("Honda Jazz Dešinėje pusėje )

("Toyota Land Cruiser Prado 150 Dešinėje pusėje )

( Lexus RX350 Dešinėje pusėje )

( Mercedes Benz GLA Dešinėje pusėje )

("Toyota ALPHARD Dešiniajame vairuoti AUTOMOBILĮ)

4.Verslo Pirkėjų: 1.Apie Mus: Sveiki atvykę į mūsų internetinėje parduotuvėje svetainėje ne pirmą kartą. Rasite nuostabų įvairių aukštos kokybės pigių produktų čia.. mūsų įmonė jau 5 metus internete parduoti patirtis. mes taip pat daugiau dėmesio skirti mūsų klientų aptarnavimo. Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes jums išspręsti problemų, jums nedelsiant. 2.Apmokėjimas: 1. Mes priimame Alipay, West Union, Money Gram . VISŲ didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą. 2. Saugiai problemą, prašome patvirtinkite, kad po to, kai jūs apmokėta. 3.Klientų Pasitenkinimo: 1.Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis. Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo. 2.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti ir bus stengiamės išspręsti problemas. 4.Pristatymas: Pristatymas Laikas: Po to, kai mokėjimo,visi daiktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas.Po išsiųsti,mes ir siųsti sekimo numerį, jums jūsų užsakymą,jūs galite stebėti savo užsakymo sekimo svetainėje. Pakuotė: Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai atsargiai, kad būtų užtikrintas saugus pristatymas 5.Grąžinimo Politika: 1.Jei norite keistis elementus , turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir jūs, turėtų sumokėti papildomas siuntimo mokestis ; 2.Jei norite grįžti šią prekę , jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir jums reikia mokėti grįžti siuntimo išlaidas,po to, kai aš recived šį punktą,mes atsiųsime atgal, visi pinigai jums. 6.Atsiliepimai : pls mums postive atsiliepimus, gavęs paketą,jei turite bet kokių klausimų apie mūsų prekes. plsss leiskite mums žinoti ,susisiekite su mumis diagramos langą arba siųsti man laišką, mes išspręsti problemą geriausias būdas. ačiū !

Elemento Aukštis According to the car's model
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Elemento Ilgio According to the car's model
Modelio Pavadinimas RHD-N0013
Grindų Kilimėliai Tipas Odos Kilimėlis
Prekės Pavadinimas RUIRI
Elemento Plotis According to the car's model
Prekės Svoris 3kg
Medžiagos Tipas mikropluošto odos
Tipo Lipduku 2 eilės sėdynės
Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Nissan
Specialios Funkcijos neslidus,atsparus vandeniui,patvarus ,Lengvai valomas
Lipdukas Rodymas priekinės ir galinės sėdynės
Spalvos Pavadinimas Juoda, Smėlio spalvos, Mėlyna, Ruda, Juoda su Raudona
Pakuotės Dydis 60cm x 50cm x 30cm (23.62in x 19.69in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)

Panašūs produktai