Nešiojamas Saulės Kolektorių, Kempingas 20W 12V Polikristaliniai Saulės modulių Rinkinys PWM Saulės Įkroviklis 10A 12v/24v 1 M Laido Laikiklis Z

€54.77

-49%

€107.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saulės skydelis, saulės skydelis, saulės skydelis, saulės skydelis saulės, Pigūs saulės baterijų, saulės skydelis, Aukštos Kokybės saulės skydelis, Kinijos saulės baterijų, saulės energijos Tiekėjai.

Tai yra mini saulės skydelis rinkinys indludes 1 m vielos ,10a saulės įkrovimo valdikliu ir z laikiklis montavimas .tai suitbale led lemputė ,telefonas, įkroviklis,kempingas ,žvejyba ,automobilinis įkroviklis ir kitų mini namas saulės energijos sistemos . Nešiojamas Saulės Kolektorių, Kempingas 20W 12V Polikristaliniai Saulės modulių Rinkinys PWM Saulės Įkroviklis 10A 12v/24v 1 M Laido Laikiklis Z

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą ,mes atsiųsime jums sklypų 3 dienas .Jei nerandate savo šalies ar tai sklypas ne laivo į savo šalis ,prašome nedvejodami susisiekite su manimi .

Customes Mokestis

Pirkėjai yra atsakingas už visas papildomas customes mokestį ir importuoti į savo šalį.Šių papildomą mokestį gali būti surinkta pristatymo metu .Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas .Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių .Ir Pirkėjai yra atsakingos už customes pareigas.

Atokioje Vietovėje

Mes paprastai laivas elementus, DHL, "FEDEX" ir UPS.Pagal mūsų expreience ,daugelis šalių ar vietų priklauso atokioje vietovėje.Bet Sklypo atokioje vietovėje, bus imamas papildomas nuotolinio valdymo srityje išsiuntimas mokestis .Yra tam tikrų šios problemos sprendimai .

(1)palikite mums kitą adresas arba pašto kodą, kuris nepriklauso atokioje vietovėje .kuris būtų geriau, būti arčiausiai jūsų tikslo.

(2)Mokėti mums papildomos atokioje vietovėje išsiuntimas mokestis.

Medžiaga Polikristalinio Silicio
Sertifikatas TUV ,CE
Lanksti Saulės Skydelis No
Rėmas Allium Lydinio
Elementų skaičius 36
sluoksnis EVA
Naudoti Baterija /Fotoaparatas/Šaldytuvas/Marine /Batterie
Modelio Numeris PVM20W
Nominalus Galingumas Darbinė Srovė
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Prekės Pavadinimas Singfo Saulės
gamint. Patyręs Manufatcurer
spalva saulės skydelis rinkinys
Dydis 645*285*18MM
tinkamas Namelių Kempingas Ratų Žvejybos RV Kemperis Saulės Šviesos
Mokestis Caravan Automobilio Generatorius Ir Ventiliatorius /Ratų/Telefono
Maks. Galia 20W
Skaičių Plokštės >20
Tipas Saulės Skydelis
Funkcija Atsparus vandeniui
Acessory 1 M Vielos PWM Saulės Įkrovimo Valdiklis
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 29cm x 10cm x 6cm (11.42in x 3.94in x 2.36in)

Panašūs produktai