2X Multi-Kišenėje Laikymo Dėžutė Automobilių Organizatorius galinės Sėdynės Saugojimo Krepšys Auto Backseat Audinių Langelį Organizatorius Gėrimo Laikiklis, skirtas Audinių Telefono

€10.39

-0%

€10.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sėdynės saugojimo krepšys, galinė keliavietė sėdynė laikymo, krepšys auto, Pigūs sėdynės saugojimo krepšys, Aukštos Kokybės galinė keliavietė sėdynė laikymo, Kinija maišelį auto Tiekėjų.

2X Multi-Kišenėje Laikymo Dėžutė Automobilių Organizatorius galinės Sėdynės Saugojimo Krepšys Auto Backseat Audinių Langelį Organizatorius Gėrimo Laikiklis, skirtas Audinių Telefono

Patogu ir praktiška, Multi-Kišenėje;

Sukurta su ttissue lauke, patogus laikyti, susijusius elementus;

Tvirtinama prie viršutinių dalis atrama galvai;

Geras pagalbininkas - ilgą laiką Vairuojant;

Dydis: 27X22CM;

Aukštos kokybės orui Pluošto, patvarus.

Pristatymo Informacija:

Pls įsitikinkite, Siuntimo Adresai, yra teisinga;

Užsakymai bus išsiųsti artimiausiu metu po apmokėjimo gavimo. Savaitgaliais ir Švenčių dienomis atmesti.

Paprastai ji trunka 15-45 verslo pristatymo dienos. Jei jūs negalite gauti sklypas 60 dienų, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau stebėjimo informaciją.

Pls, prašome elektroniniu paštu mums prieš jums pateikti bet kokį ginčą ir mes pasistengsime jums padėti artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis jei jums reikia daugiau informacijos apie mūsų elementus, prieš galite pateikti užsakymą, mes siūlome visą informaciją, jums reikia jūsų nuoroda.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, nes mes manome, kad bendravimas gali išspręsti daugumą problemų. Ir mes stengiamės patenkinti jums mūsų geriausias klientų aptarnavimo paslaugas.

Esame įsitikinę, kad galime pasiūlyti jums geresnis būdas, nei savo neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kad išspręsti daugumą problemų, prašome pasitiki mumis.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors klausimų, pls, prašome rašykite mums

Klientų Pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir pls susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš bet koks neigiamas/neutralus atsiliepimų.

Prekės Pavadinimas tuochvy
kišenė Multi-kišenės.
Tipas Sėdynės Atlošo Krepšį
Dydis
Medžiagos Tipas Kvėpuojantis Pluošto
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai