Galiniai Ašigalio Ašies Vežėjų 1952 metais Už Traxxas Slash 5807 RC Automobilių 1/10 Rustler/Stampede OP Atnaujintas Dalys

€9.16

--2%

€9.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stebulės ašis, vežėjas dhl, vežėjas komercinės, Pigūs stebulės ašis, Aukštos Kokybės vežėjas dhl, Kinija vežėjas komercinių Tiekėjų.

Sveiki atvykę Į RCAWD

Produkto Pavadinimas :Ašigalio Ašies Vežėjas Prekės Pavadinimas :RCAWD Transporto priemonės Tipas :Automobilių Skalė : 1:10 Medžiaga :Aliuminio Lydinio RC Dalys:Struktūra Kvadratas :TRAXXAS SLASH 5807 Lytį:Berniukai & Mergaites Spalvos:Mėlyna , Raudona, Geltona, Titano ,Sidabro, kad Paketu sarašas :2 VNT ( Pora) savybės: 1. Būti pagaminti iš aliuminio lydinio. Turi gerą korozijai atsparaus turto, mažas gyventojų tankumas, didelis stiprio ir šiluminio laidumo . 2. Kokio dydžio yra tiksli, puikiai tinka su originalaus modelio . 3. Spalva anodavimas . Didelio stiprumo,atsparumo dilimui įrodymas,geras korozijai atsparaus turto ir šiluminio laidumo.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Apie Produktus, Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas . Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas . Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą. Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti. Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams. Mes tikimės, kad jūsų supratimą. Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo. Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą . Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų. Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos . Ir ši nutartis gali būti panaikinti .

Kapt.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg . Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt . Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data . Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas. Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją . Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

spalva Mėlyna Raudona Geltona Titano Sidabrinė
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Paketų Sąrašas 2 VNT ( Pora)
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Medžiaga Metalo
Įrankis Prekes Ašigalio Ašies Vežėjas
Taikytinos modeliai Trumpas kursas
Keturi varomi Ratai Atributai Shell/Važiuoklės/Sparnas/Galvos
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Prekės Pavadinimas RCAWD
traxxas slash 5807
Produkto pavadinimas Ašigalio Ašies Vežėjas
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Ašigalio Ašies Vežėjas
Masto 1/10
Modelio Numeris SLA001
Atnaujinti Dalys/Priedai Ašigalio Ašies Vežėjas
Pakuotės Dydis 22cm x 13cm x 5cm (8.66in x 5.12in x 1.97in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)

Panašūs produktai