Auksas Juoda Vario vieno Baseino kriauklės, Maišytuvas, Ištraukite purškimo postringauti, Karšto ir Šalto Vandens Čiaupo žalvario vonios baseino maišytuvas, prabangos vandens čiaupas

€57.54

-30%

€82.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šalto vandens čiaupas, vandens čiaupas, kriauklė, maišytuvas, , Pigūs šalto vandens čiaupas, Aukštos Kokybės vandens čiaupas, Kinija kriauklė, maišytuvas, Tiekėjams.

Shangbo Santechnikos CO., LTD.

Laivybos politika mes laivybos elementus, kad jūs per 3-5 darbo dienas po apmokėjimo atšaukiamas, išskyrus švenčių dienas. mes esame Kinijoje, ir laivybos laikas paprastai yra nuo 15 iki 30 dienų, išskyrus toli žemės. prašome palaukti kantriai ir jaustis laisvai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų. jei neturite savo daiktus laiku, prašome nedvejodami kreipkitės į mus El. paštu ar Prekybos Vadybininkas, mes išspręsti šią problemą už jus kartais. Mokėjimo būdas priimame Alipay, Western Union ir Kredito Kortelės informaciją. mes teikiame transportavimo į * jūs visus itmes, kad yra mokamos ir vežamos kartu. jūs galite krepšelį sujungti laivybos ir siųsti mums žinutę, mes pakeisti kainą jums. Grąžinimo politika, jei nekokybiškų daiktų ar negerai elementus, turite, mes išsiųsti arba grąžinti už jus. klientas turi patikrinti visus elementus gavęs ir pranešti mums per 3 darbo dienas, jeigu anythins nėra arba jis sugadintas. grįžta priimtas per dvi savaites nuo pristatymo dienos, grąžinti ar saugoti kredito. mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžai, kad nėra sugedęs. pirkėjai yra atsakinga už laivybos grąžinti elementą. mes pasiliekame teisę įvertinti iš naujo gyvulių 10% mokestis, jei elementas yra nustatyta, kad geros darbo sąlygos. savo Mokesčių jums taikomi mokesčiai, importo, muitų mokesčius, kad gali būti nustatytas jo tarnybos ir muitinės vieta. negalime pasakyti, nes mokestį, kaip tai yra daugelyje šalių, ir jos straipsniai. Atsiliepimų jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su savo tvarka ir objektų. prašome, ne slapta palikite mums neigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti tokia tvarka, bet leidžia mums galimybę ją išspręsti už jus. mes padarysime viską, kad patenkinti jus. gauti Adresą, prašome įveskite savo vardą, pavardę ir namų numerį, savo adresą, jei galite pateikti užsakymą, tai todėl, kad Rusija turi naują taisyklę, dabar, po tarnybos negalės užtikrinti sklypo jums, jei jūs neturite parašyti vardą ir pavardę. galiausiai, mes neprisiimame atsakomybės.

Karšto & Šalto Vandens Taip
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Tipas Keramikos Plokštės Ritės
Modelio Numeris SY-7126H
Svoris Pakuotėje <2kg
Paviršiaus Apdorojimas Juodas
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Stilius Šiuolaikinio
Rankenų Vienu Rankena
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Prekės Pavadinimas SUNGBOR
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 42cm x 25cm x 15cm (16.54in x 9.84in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)

Panašūs produktai