Nemokamas pristatymas NAUJOS LED vonios maišytuvas žalvaris "chrome" baseino maišytuvas bakstelėkite patinka lizdo krioklys LH-8083

€75.07

-29%

€107.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišytuvas bakstelėkite, LED vonios maišytuvas, "chrome" baseino maišytuvas, Pigūs maišytuvas bakstelėkite, Aukštos Kokybės led, vonios maišytuvas, Kinijos "chrome" baseino maišytuvas Tiekėjų.

1.Medžiaga: maišytuvas tai ilgaamžiškumas priklauso nuo jo medžiagos.Žemos kokybės žalvario maišytuvas gali būti lengvai į rūdis, vandens padarytos žalos ir blogiau. Mūsų maišytuvai yra pagaminti iš didelio grynumo kieto žalvario(H59 žalvario) 2.Vožtuvai: Mūsų maišytuvai naudoti aukštos kokybės keraminių vožtuvų,atlaiko 500000times naudojant be protėkių ir pateikti sklandžiai atidaryti-uždaryti Pristatymas: per 3 dienas po mokėjimas patvirtino , jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos. Tarptautinės pirkėjai-atkreipkite dėmesį, 1. Mes paprastai pastaba jūsų sklypo kaip Dovaną mažos vertės 2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba siuntimo išlaidas. 3. Pirkėjas iš Brazilijos , prašome dvigubai pranešime , jei jums pasirinkti laivas, UPS , prašome palikti mums savo CPF nr. Ir Brazilija muitinės namas paprašė turi būti įdėti vertę . 4. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. 5. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Mūsų DHL logistikos turėti tarifų , taigi jis užima dar vieną ar dvi dienas Garantija : ·Per vienerius metus, produktų kokybės problemų yra pažeistos, nemokama remontas, nemokamai priedai yra sąlyga; ·Per 3 metus, produktų kokybės, priedai, nemokamai, nereikia padengti priedai; Susisiekite su mumis: · Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus,pls let me know, pirmas,todėl mes galime pasiūlyti jums laivybos nuolaida kai produktas. Atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Karšto & Šalto Vandens Taip
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Tipas Keramikos Plokštės Ritės
Stilius Šiuolaikinio
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Paviršiaus Apdorojimas Poliruoti
Svoris Pakuotėje <2kg
Modelio Numeris LH-8083
Funkcija led šviesos
Prekės Pavadinimas becola
Rankenų Vienu Rankena
Paviršiaus Apdaila "Chrome"
Pakuotės Dydis 22cm x 22cm x 22cm (8.66in x 8.66in x 8.66in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)

Panašūs produktai