Nude Pink Quinceanera Suknelės Backless Kamuolys Suknelė, Uždusęs Saldus 16 Suknelės Kamuolys Chalatai Prom Dresses Vestidos De Quinceaneras

€111.69

-20%

€139.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Quinceanera Suknelės, pigūs quinceanera suknelės, Nude Pink Quinceanera Suknelės Backless Kamuolys Suknelė, Uždusęs Saldus 16 Suknelės Kamuolys Chalatai Prom Dresses Vestidos De Quinceaneras.

[xlmodel]-[custom]-[20904] Pirkėjas Pastaba

*******************************************************************

Jei norite užsakymą, prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašykite savo matavimų duomenis į pranešimo lauką, kai mokėjimo.

Jei po BRAZILIJOS , prašome pranešti mums imtuvas CPF , ir jei po Argentina , prašome pranešti mums imtuvas CUIL į pranešimo lauką, be to, mes negalite rašyti suknelė, ačiū už jūsų supratimą. Nepamirškite Parašyti Teisę Telefono Numerį ,reikia, reikia.

Apie laivybos būdas, aš siūlau jums pasirinkti DHL , nes Kinija Paštu, Oro Paštu, pristatymo laikas yra labai ilgas, mes negali garantuoti, suknelė gali pasiekti jums laiku.taip, kad nesukeltų žalos drabužius, nes express ilgą laiką.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus. Norėdami siųsti el. laišką, spauskite nuorodą "Užduoti klausimą pardavėjas" (viršuje, dešiniajame kampe, į šį sąrašą. Mes atsakysime į jūsų klausimus per 12 valandų. Jeigu negaunate atsakymo, prašome siųsti savo elektroninį paštą.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[20907]

[xlmodel]-[custom]-[20907] Spalvą ir Dydį Vadovas

Satino Audinys Spalva:

Šifono Audinio Spalva:

Prašome Pasirinkti tinkamą spalvą iš spalvų paletę..Dauguma Mūsų Suknelės gali būti padaryta bet kokia spalva iš mūsų spalvų paletę:)

Dydis Lentelė:

Gėlių Mergaitės Suknelė Dydis Lentelė

Kaip Matavimas :

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909]

[xlmodel]-[custom]-[20909] Apmokėjimas ir Pristatymas

Mokėjimo, Mes Priimta:

Mes galime priimti Kapt.lt, Kredito Kortelės, Moneybooker,QIWI Piniginės,T/T) arba Western Union.

Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienas .

Pristatymas Būdas:

Prašome Pasirinkti, Fitablt Laivybos būdas jūsų kūdikiui ,skirtingai, Turi Skirtingus Laiko Ir Patogiau,tiesiog pasirinkti vieną, kuris tinka jums.

Pastaba:

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 5-7 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "Hong Kong Post" ar "China Post" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 21 darbo dienų. Dauguma straipsnių bus pristatyti per 3 savaites , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras). Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

[xlmodel]-[custom]-[20905] Grąžinimo Politika Mes sutikti grąžos, jei suknelė yra kokybės problemų ar klaidingų pristatymo laiką. Mes manome, kad teisę atsisakyti jokių nepagrįstų grįžta pvz.: Jeigu jūs mums suteikė klaidingą dydžio, tačiau mes jums siūlome nemokamą pakeitimus. Peržiūrėkite toliau nurodytą sąrašą kokybės klausimus, kurie yra visiškai grąžinamas už: Neteisingas Dydis, kitokios Spalvos, Negerai stiliaus, Sugadintas suknelė - 100% Grąžinimo arba perdaryti vieną arba grąžinti 50% mokėjimą, jūs turite laikyti prekes. *Kad jūsų grąžinimo ar keitimo turi priimti, prašome atidžiai sekti mūsų vadovas: 1. Su mumis susisiekti per 2 dienas nuo prekių gavimo. 2. Pateikti mums su nuotraukomis suknelė, parodyti, apgadinimo ar blogos kokybės, tai taip pat taikoma dydį, arba netinkamas stilius ir spalva, ir tt. 3. Grąžinama prekė turi būti puikios būklės (kaip naujas), galite pabandyti suknelė, bet įsitikinkite, kad nėra ruožas arba padaryti bet purvinas ženklai, kitaip jis nebus priimtas. 4. Sekimo numerį grąžinama prekė turi būti teikiama kartu su nuoroda kodą išduotas. 5. Jei norite keistis suknelė, tada kainų skirtumas reikės mokėti, jei nauja suknelė yra brangesnis. 6. Jums reikia mokėti už laivybos mokestis grąžinimo ir keitimo punktas 7. Kai grįšite paketą į mus, prašome atkreipti dėmesį į šiuos klausimus.

[xlmodel]-[custom]-[20906] Duok man 5 žvaigždučių!!!!

Kai jūs gaunate prekes, prašome pateikti mums savo atsiliepimus, taip, kad mes galime padaryti, kai gerinimo ir gali teikti geresnes paslaugas. Jūsų atsiliepimai būtų labai dėkingas.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes norėtume išspręsti problemą kartu su skambinimo balsu kalbėti.

Mūsų parduotuvėje kviečiame jus ateiti dar kartą !!! Ačiū labai !!

Modelio Numeris Quinceanera Suknelės
Audinio Tipas tiulis
violetinė quinceanera suknelę vestidos debutantes de anos 15
Iškirpte V-Kaklo
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14
Rankovės Stilius Reguliariai
Tikrasis Vaizdai Taip
Quinceanera Suknelės vestido 15 anos
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
vestidos de quinceaneras vestido de debutantes e 15 anos barato
Elemento Tipas Quinceanera Suknelės
Apdaila Appliques,Siuvinėjimas,Nėriniai,Modelis
vestidos 15 anos trumpas quinceanera suknelę
15 gimtadienio suknelės kamuolys suknelė geltona
smaragdas žalia suknelės mergaitėms skraiste korsetas violette
alyvinė quinceanera suknelės vestido 15 anos curto
Medžiaga Poliesteris
saldus 16 šalių vestidos para quinceaneras 2018
Siluetas Kamuolys Suknelė
Built-in Liemenėlė Taip
Mados Elementas Iliuzija
šviesiai violetinės quinceanera suknelės quinceanera suknelės mėlyna
Proga Quinceanera
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas CloverBridal
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai