Naujas Capacitive Touch Ekrano Automobilių DVD Grotuvas, Mazda 5, su GPS, Radijas, BT, Veidrodis Nuorodą+Nemokamas 8G Žemėlapis Kortelė, Stereo Garso Sistema

€204.87

-9%

€225.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilinis dvd grotuvas, veidrodis nuorodą, jutiklinis ekranas automobilį, Pigūs automobilių dvd grotuvas, Aukštos Kokybės veidrodis nuorodą, Kinija touch screen automobilių Tiekėjai.

Geros Naujienos !

2.--Quad Core Android 5.1.1 versija yra dabar, jūs galite jį nusipirkti per šią nuorodą:

2.--Atnaujinta versija bus su Veidrodžio Link ir Capacitive Jutiklinis Ekranas !!!

2017 Naujausią Capacitive Ekrano Automobilių DVD Grotuvas, Mazda 5 2005-2010 m., su HD Skaitmeninis ekranas (480*800), GPS Navigaciją, dviejų zonų, Radijas, OSD touch USB/SD, Bluetooth, SWC, rusų Meniu, Veidrodis Nuorodą+Nemokamas 8G Žemėlapis Kortelės !

DOVANA 1---8G Kortele

TAIKYMAS: Car dvd mazda 5 2005-2010 m. pagrindinės FUNKCIJOS HD skaitmeninis ekranas , 800*480 didelės raiškos Capacitive Multi-touch ekranas kontrolės Suderinamas su DVD/VCD/CD/CD-R/MP3/MPEG4//DIVX/WMA/JPEG Built-in GPS WinCE 6.0 GPS operacinė sistema, GPS meniu, palaiko 17 kalbų : anglų, vokiečių, prancūzų, ispanų, olandų, vengrijos, čekijos, danų, norvegų, švedų, portugalijos, italijos,suomijos, rumunijos, graikijos, rusijos, Lenkija dviejų zonų funkcija (Vartotojas gali klausytis muzikos ar Radijo, o GPS navigacija režimu) Built-in Bluetooth " parama A2DP, klausytis muzikos per telefoną tiesiogiai. FM/AM Radijas su 30 radijo stočių Neprivaloma, DVB-T, ATSC, ISDB-T Skaitmeninis TV Box USB ir SD/MS/MMC R everse kameros įvestis Vairas Kontrolės Suderinamumo Elektroninė ir mechaninė anti-shock sistema 4X45W maksimalus galingumas 1 AV įvesties ir 2 AV išėjimas

FOTO GALERIJA

-- Jungtis originalus Kištukas iš automobilio

Pakuotės ( Skirti Tik informacijai ):

Viduje

Vidinis dėžė

Išorinė dėžė

UI

SVARBUS PRIMINIMAS

1. Po elemento gavimas ir tikrinimas ok, prašome turi pasirašyti Kapt.lt ir patvirtinti, kad gavo per 3 dienas,

2. Montavimo tokią prekę ( Ypač SPECIALUS AUTOMOBILIŲ DVD ) yra profesionalus darbas, kuris reikalauja tam tikro "PASIDARYK pats" žiniomis, mes labai rekomenduojame, kad visi elementai yra įdiegta specialistai. Mes negali būti atsakinga už daiktai, kurie buvo pažeisti per įsirengti ne tik profesionalams.

MOKĖJIMO

Sąlyginio deponavimo ------SAUGUS ir PATOGUS trečiųjų šalių interneto mokėjimo platforma, iš Alibaba Group", šiuo metu, galite mokėti naudojant Moneybookers, visa, MasterCard ir banko pervedimu , "Western Union", Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000.

VEŽIMAS

Paprastai, mes galime laivą iš savo užsakymą DHL, UPS, TNT, "FedEx", AVS ir tt., per 5 dienas (jei turime sandėlyje, kitaip jis bus 7-15 dienų mūsų gamybos metu). Paprastai jūs galite gauti savo užsakymą per 3-5 darbo dienas.

Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas ir kiti kontaktiniai duomenys dėl Kapt.lt yra TEISINGAS, kai jūs įdėti savo užsakymą.

Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažai mokesčių importuojant, mes galime paskelbti ją su mažesnės vertės. Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės prekės ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

Jokių Muitų, Pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų, yra pirkėjo atsakomybė. b uyer turi sumokėti už mokesčius, jei tai įvyko dėl tam tikrų prekių. Jei siuntinį grąžina atgal į mus dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius, mes negali siųsti sklypo dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tuos mokesčius ir sumoka visus grįžti ir vėl išlaidos. Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti pinigus, dėl šios priežasties.

GARANTIJA

---Po vienerių metų garantija pagal tinkamą diegimo ir naudojimo

---Per garantinį laikotarpį, mes remontas vienetų jums nemokamai (mainai jutiklinio ekrano arba

LCD turėtų būti mokamas).

---Po garantinio laikotarpio, mes taikysime tik dalims.

ATSILIEPIMAI

Mūsų augančios priklauso nuo jūsų natūra teigiamų atsiliepimų, todėl prašome palikti savo rūšies teigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai, o mūsų paslauga.

Jei turite klausimų dėl mūsų gaminio ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų, mes su jumis bendrauti ir spręsti anksčiausiai.

Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus per 24 valandas (išskyrus šeštadienį & sekmadienį, Švenčių diena). Taip pat galite palikti pranešimą Prekybos Vadybininkas.

TF/Micro SD Lizdas 2
Max Išorinė Atmintis 16g
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Mazda
Modelio Pavadinimas CC-M8611
RAM 128Mb
Din Dvigubas Din
Skaitmeninės Medijos Formatas Mp3,JPEG,DVD-RAM,Mp4,DVD-R/RW,CD,Vaizdo CD
"Mazda Modelis 5
Automobilių Gamintojo Mazda
Sąsaja USB
Specialios Funkcijos "Bluetooth", Touch Screen,Mobiliųjų Telefonų,MP3 Grotuvų,CD Grotuvas,CD-RW,Built-in GPS,Radijo Imtuvas
OSD Kalba Ispanų,Rusijos,Italijos,Arabų,Prancūzų,Vokiečių,Anglų,Portugalų
Operacinės Sistemos "Windows Ce"
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Pavadinimas C&C CHINCHUANG
5 Metų 2006,2007,2009,2008,2010
Ekrano Dydis 7"
Galia 4*45W
Įtampa 12V
Krova Automobilio Konsolės
Prekės Svoris 5.5kg
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės
ROM 128M
Rezoliucija 800x480
Pakuotės Dydis 47cm x 38cm x 28cm (18.50in x 14.96in x 11.02in)
Pakuotės Svoris 5.5kg (12.13lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai