50cm Visas Silikono Kūno Reborn Baby Berniukas ir Mergaitė Lėlės Gali Patekti Vandens, Vaikų Gimtadienio Dovana Vaikams, Žaislai Bebe Nekilnojamojo Atgimsta Bonecas

€72.11

-10%

€80.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atgimsta bonecas, reborn baby boy, reborn baby, Pigūs atgimsta bonecas, Aukštos Kokybės reborn baby boy, Kinija reborn baby Tiekėjų.

50cm Visas Silikono Kūno Reborn Baby Berniukas ir Mergaitė Lėlės Gali Patekti Vandens, Vaikų Gimtadienio Dovana Vaikams, Žaislai Bebe Nekilnojamojo Atgimsta Bonecas Dydis: Apie 50cm Struktūra: Pilna silikono gamybos, nėra labai minkšta; lėlės galūnes gali būti actived, jis gali sėdėti arba gulėti; negali stovėti, negali kalbėti; galima įvesti vandens, gali maudytis su savo vaikais Akis: Taivanas aukštos kokybės akrilo akis, negali blink Plaukai: Importuojamų plaukų iš Japonijos, labai minkštas, mašina implantai, nėra lengva nukristi ir galima atsigaivinti Naudojimas: vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams Includs: lėlė su drabužiais + magnetas spenelių + šėrimo butelis. Gerbiamas kliente, lėlės yra photoed pagal really objektas, yra visi realus nuotraukas, prašome nesijaudinkite! Turite laimingas pirkinių! Klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai. Visą Vinilo Įstaiga galėtų vandenyje.

Įspėjimas Nėra
Matmenys 55cm
Tipas Mados Lėlės,Tautinių Lėlių,Kūdikių Lėlių,Įdaryti Lėlės
Prekės Pavadinimas NPK
Forma 1/4
Lytis Unisex
Baterija Nėra
Savybės Animacinių filmų, "PASIDARYK pats" Žaislas,Švietimo,Modelį,Minkštas
Amžius 13-24 Mėnesių
Mfg Serijos Numeris Mados
Elemento Tipas Lėlės
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Medžiaga Vinilo
BJD/SD Požymis Lėlė
Temos Filmų ir TV
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai