LED foto studija Profesionalus Nešiojamų Mini Rinkinys, Foto, Fotografijos Studija, šviesdėžės SANOTO Softbox k40 už 220/110V ES AU US UK

€70.56

-4%

€74.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos dantų balinimo sistema, šviesos lūžis, šviesdėžės fotografija, Pigūs šviesos dantų balinimo sistema, Aukštos Kokybės šviesos pertrauka, Kinija šviesdėžės fotografijos Tiekėjų.

Naujas LED Fotografijos Studijoje yra patvarus, ir ji nuostabi fotografavimo efektas. Puikus daiktų, pavyzdžiui, Papuošalai, žaislai, elektronika, kosmetika ir t.t.

Savybės:

Unikalaus dizaino, geros kokybės ir lengvas montavimas.

Standartinės spalvos temperatūra: 5500K spalvinės temperatūros padaryti nuotrauką, spalvų standartas.

Paprasto fotografavimo: Paspauskite jungiklį ateina pastovus minkštas vidinis šviesos, nereikia reguliuoti apšvietimo, nešiojamas su labai šviesus fotografavimo efektas.

Patvarus: Akrilo medžiagos, su lygaus balto fono, patvarus metų, ne nerimauti, bet nulio, deformacijos ar išnyks, 30000 valandų, LED lempos.

Nuostabios šaudymo poveikis: Didelio tankio balta minkšta šviesos be šešėlio, lengva rungtynės su bet kuriuo fono popierius ir fotoaparatą (koreguoti tinkamas apšvietimas poveikio).

Puikus daiktų, pavyzdžiui, Papuošalai, žaislai, elektronika, kosmetika ir t.t. (straipsnių ne daugiau kaip 65% šaudymo vietos).

110v/220V AC galia yra plug-in, prieinamas ES / JAV / AU modelis

PASTABA:mes tik patentų, autorių teisių saugomos bendrovė SANOTO foto šviesdėžės, mes galime pasiūlyti aukščiausios klientų aptarnavimo paslaugos apie mūsų produktą.Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome kalbėtis su prekybos vadybininkas.

Mes atsiųsime jums tinkamą kištuko adapterį ir įtampos, atsižvelgiant į jūsų šalį.

Mes siūlome urmu nuolaida MK serijos foto šviesdėžės,pirkėjas gali susisiekti su mumis individualų produktą.

lempa LED
Įtampa 110V / 220V
pristatymas Nemokamas pristatymas
Pakuotė Taip
Lempos Veikimo Trukmė 30000H
Dydis 400*310*320cm
Prekės Pavadinimas Sanoto
Spalvos Temp 5500K
Modelio Numeris k40
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 7cm (17.72in x 17.72in x 2.76in)

Panašūs produktai